Scudo Sports

Carraro 27.5" Big 2712 SX EAGLE 1x12

Scudo
O zaman tahminen yani bir dirt jump işine yarar doğrumu
Pump trackın ne olduğunu öğretiğiniz için teşekürler

O zaman tahminen yani bir dirt jump işine yarar doğrumu
Pump trackın ne olduğunu öğretiğiniz için teşekürler
Ne Demek ben ilginize teşekkür ederim dirt jump daha uygundur biliyorum ancak aynı zamanda da dağda kullanacağım yani ihtiyacım olan bir hardtail ancak aynı zamanda kadro açıları bunny hop,wheelie ve pumptrack tarzı şeylere uygun olmasını istiyorum:)

Galiba canyon grand canyon gibi bişey yeterli olur(garanti veremem)

Galiba canyon grand canyon gibi bişey yeterli olur
bisiklet gayet iyi ancak canyon satan yeri nerden bulacağım intten baktım satan mağaza yok..

bileşenleri de gayet iyi gibi duruyor ancak 800 euro vergisi fln 10.000 de sen buna:(

öneri için teeşkkürler:)

• Nakliye ve Paketleme
  • KDV
  • Görev ücretleri
800 abd dolarına ek olarak ücretler --ücrete dahil değil diyor--

Evet çok tutar
Belki bisiklet toplamayı düşüne bilirsin
bilmiyorum 5000- 6000 tl gibi fiyatlara hazır alacağım ama doğru bisikleti bulmaya çalışıyorum

alırsam yazın alacağım alıp alamayacağım da belli değil ama şöyle bir ön araştırma yapmak istedim..bu fiyata neler alabilirim diye

@laliu Youtube'da takip ettiğim birisi var. Adını hatırlayamadım ama sizin düşündüğünüzü hayata geçirip bir bisiklet toplamış ve kendi terimimle hoplayıp zıplama bisikleti. Gövdenin (kadronun) bazı kısımları bu iş için güçlendirilmiş şekildeydi.
Ancak bu arkadaş dağ, tepe gezip, yeni yollar keşfediyordu. Üstelik İzmir'li kendisi.😁
Güncelleme:
Arkadaşın adı Onur YILDIRIM'mış. Bu da bir izletisi,
Bu bisikletini tanıttığı bir izletisi,

Teşekkür Ederim:)
@Cemal Ç. Aradığım tam bu tarz bir bisiklet şu bisikletim ve bisikletler halkında videosunu sıkılmadan izledim 30 dk boyunca çok güzel en ince ayrıntısına kadar anlatmış çok sevdim:)

Son düzenleme:
@laliu Youtube'da takip ettiğim birisi var. Adını hatırlayamadım ama sizin düşündüğünüzü hayata geçirip bir bisiklet toplamış ve kendi terimimle hoplayıp zıplama bisikleti. Gövdenin (kadronun) bazı kısımları bu iş için güçlendirilmiş şekildeydi.
Ancak bu arkadaş dağ, tepe gezip, yeni yollar keşfediyordu. Üstelik İzmir'li kendisi.😁
Güncelleme:
Arkadaşın adı Onur YILDIRIM'mış. Bu da bir izletisi,
Bu bisikletini tanıttığı bir izletisi,
6 kere izlediğim Onur Yıldırım videosu mu ???? Helal olsun Cemal Ç abi mutlu ettin beni. Onur Yıldırım keşke geri dönse de aydınlatsa bizi.

@Mustafa Zeybek @Electronkksl peki hem pump trackde rahat edebileceğim hem de uzun vadede beni yarıyolda bırakmayacak bisiklet önerebilir misiniz?
Fiyat çok önemli değil ama 7000 i geçmeyecek şekilde olabilir..
Eğer xc bisikletle merdivenlere bunny atayım, transfer yapayım, hareket çıkarayım dersen kadroyu eline alırsın. Street kadro için de aynı şey geçerli ama daha sağlam olacaktır.

Küçük kadro xc bir nebze daha rahat olabilir. Ama ikisini birden rahatça yapman söz konusu değil. İkisi birbirine çoook ters şeyler.

Ayrıca bisiklete güzel dedim ama 24 tel crossride jantlarla hareket vs denersen çatır çatır tel kırman olası. Bildiğim kadarıyla o jantlarda markanın kendi telini kullanman lazım ve telleri ucuz da değil. Başına bela olabilir.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Eğer xc bisikletle merdivenlere bunny atayım, transfer yapayım, hareket çıkarayım dersen kadroyu eline alırsın. Street kadro için de aynı şey geçerli ama daha sağlam olacaktır.

Küçük kadro xc bir nebze daha rahat olabilir. Ama ikisini birden rahatça yapman söz konusu değil. İkisi birbirine çoook ters şeyler.
yok transfer falan yapmayacağım ancak merdivenden inerim ya da 3 4 basamaklı bir merdivenden atlarım o da olursa günde 1 2 kez ancak yani

yok transfer falan yapmayacağım ancak merdivenden inerim ya da 3 4 basamaklı bir merdivenden atlarım o da olursa günde 1 2 kez ancak yani
Bisan Atlas 26" sabit maşalı bir dağ bisikletim vardı. Jant, tel, vites hep sorun olurdu, çocukluk işte. İzmir'de yaşadığım yerde atlayıp-zıplayacak, inilecek merdiven çoktu.😁
Bir gün yine böyle sürerken sanırım bir metrelik bir yerden (15 yaşlarında falandım) atladım, benim bisiklet limüzin olmuştu.🤣
Yokluk, çocukluk işte gidip ucuzundan bir Zoom maşa takmıştık.

Bisan Atlas 26" sabit maşalı bir dağ bisikletim vardı. Jant, tel, vites hep sorun olurdu, çocukluk işte. İzmir'de yaşadığım yerde atlayıp-zıplayacak, inilecek merdiven çoktu.😁
Bir gün yine böyle sürerken sanırım bir metrelik bir yerden (15 yaşlarında falandım) atladım, benim bisiklet limüzin olmuştu.🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 abi limuzin ne ya boşluğuma geldi.

@isa7747 maşa öne doğru yamulunca gereğinden fazla uzamıştı.😅 Allah'tan kırılmadı çünkü indiğim yerde daha yokuş inmeye devam ettim.🤣

Küçükken düz mavi maşalı, parlak gri kadrolu bir bisanım vardı. Bir defasında arkadaşlardan biri ekmek alıp gelmek için istemişti. Bisiklet geri geldiğinde aynı senin hesap limuzin olmuştu. Ailemin işine gelmiş olacak ki yaptırmadılar. Ben de çocuk aklımla sadece maşa değişimiyle problemin çözüleceğini akıl edemedim. Taaa o zamanlardan (yaklaşık 7-8 yaşımdan) beridir bisikletim yoktu. Üniversiteye başlayınca derslere giderken kullanırım diye bir bisiklet almamla başladı her şey :D

Geri