Scudo Sports

Carraro 1205 Karbon Kaplama Havali Masali 26" MTB Alinir mi?

erencaner

Forum Demirbaşı
Tepki
275
İsim
Eren Caner
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Dahon
Arkadaslar merhaba,
Eminonu'nde bir bisikletci deposuna goturdu bircok bisiklet arasından gordum.
Carraro 1205 karbon kaplama, epicon havali masa var, xls donanimli 30 vitesi var. 26" mtb
2014 modeli, İtalya'dan getirttik diyor. Kadrosuna omur boyu garanti veririm normalde de 2 yil resmi garantili diyor. Fatura kesecek sifir Carraro bisiklet.

2000tl istiyor. Yalniz muhtemelen Turkiye'ye getirmemis Carraro bu modeli cunku baktim ne 2013 ne 2014 ne de 2015 kataloglarinda yok.

Özellilleri burada: (link)

Sahibinden'de birisi ilan vermis. 3500tl istiyor.
(link)

Ne dersiniz alinir mi sifir 2000tl'den? Cok emin olamadim garantisinden neticede kataloglarinda yok. Napsam? Bir de satilan bisikletleri geri almiyorum diyor.

• Beğen
Tepkiler: 5pinn
Scudo
Merhaba Eren,

neden sifir bir bisikleti Karbon kaplamislar, bunu sordunuzmu kendilerine?

@Murat Cömez hocam merhaba, kendileri kaplamis olarak algilamadim. Nette de bu model birkac bulabildigim bilgiye gore hep boyle satiliyor. Fabrika cikisi karbon kaplamali degil midir sizce? Tesekkurler

Ben daha inan simdiye kadar sifir bir bisikletin fabrika cikisi orjinalligin karbon veya baska birseyle kaplandigini görmedim ve duymadim. Ben sahsen yeni bisiklet almak istiyorsam boyasinda falan yara bere cizik varmi tespit etmek isterim. Ama herhangi bir bisiklet üretimden kaplamali cikiyorsa o fabrikadanda süpe sezerim. Demekki birseyleri sakliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Merhaba Eren,

Murat Bey uyarısında haklı, eline sağlık; ama bisikletin tanımında satıcılar tarafında ifade hatası var. Bu kadro aluminyum üzerine karbon tekniği ile üretilmiş, matrix kompozit denilebilir. 2000TL SLX malzeme + Epicon maşa için değerlendirilebilir bir fiyat.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Karbon kaplama mı yoksa karbon kadro mu? Siz karbon kaplama diyorsunuz sahibinden.com'da kadro türünde karbon fiber yani kadronun karbon olduğu yazıyor.

Yalnız maşayı ve donanıma bakarsanız lastikleri falan hesap ederseniz sanki kadro nereseyse hediye gibi. Kadroyu tam olarak netleştirdiğiniZde alınır

Ben aynı tarihlerde satın aldım bisikleti 1,5 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Evet bisiklet sınırlı sayıda türkiyeye getirilmiş. Katalog üretimi değil. Sanki prototip üretilmiş gibi. Aliminyum üzerine tek kat karbon kablama üzerine koruyucu bir plastik tabaka var. Donanımı çok iyi. Epicon havalı maşa, slx ön aktarıcı, XT arka aktarıcı, slx fren ve vites kolları,slx ayna kolu, ruble sele bibi diğer ekipmanlarda gayet güzel. Normal aliminyum kadrolara göre hafif üretilmiş. 26 jant XL kadro mepalsız 12 kg geliyor. Normalden ortama 1,5 kg daha hafifi gibi.Dağda ve rampalarda güzel kaçıyor.

Arkadaşlar iyi günler,iyi haftasonları. Bu konuyu tekrar gündeme getiriyorum.Eylül 24/2016 itibariyle 2500tl'ye Carraro'nun bu modelini ve sıfırını buldum ,bisiklet 12kg civarı full slx. Sizce bu özelliklerde bu bisiklet bu fiyata alınır mı , ne dersiniz ? (link)

Geri