Scudo Sports

Canyon endurance cf 8.0 veya rose xeon team cgf-2000

itsaboutyou

Daimi Üye
Tepki
202
İsim
Kerem
Bisiklet
Canyon
Arkadaşlar merhaba bu iki bisiklet arasında kaldım , Canyon siparişini verdim fakat iptal edilebiliyor bildiğim kadarıyla , fiyatları aşağı yukarı aynı , Rose'u hemen gönderiyorlar Canyon Kasım sonu , Rose 10 yıl garanti , Canyon 6 yıl. Rose 7.1 kg , Canyon 7.6 kg , Rose'da değişimler yapabiliyorsunuz ( sele Fizik antreas , jant DT swiss R23 seçtim)

(link)

(link)

Spesifikasyonlar ve geliş süresi Rose diyor , görüntüsünü de sevdim ama marka hakkında bir fikrim yok. Sizin tavsiyeniz ne olur ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Scudo
Kafanızı karıştırmak istemem ama, canyon tarafında benim tavsiyem bu bisiklet.
(link)

Canyon varken roseye bakilirmi ya, kesinlikle Canyon diyorum. Rose pek tutulan bir marka degil almanyada. Yolda 5 Canyon görüyorsan 1 rose zor görürsün. Daha dogrusu ben buzaman kadar belki 3-4 tane MTB'sini gördüm yolda baskada görmedim.:)

@itsaboutyou

Süre uzunmuş, ancak fiyat farkı fazla değil. 105 set ve 2015 model almaktansa, beklemek mantıklı geliyor.

@Erdal YILMAZ ultegra aklımı çelmiyor değil , teşekkürler yorumunuz için , değerlendireceğim

Bencede alabiliyorsan @Erdal YILMAZ kardesimin verdigi linki tavsiye ederim. Arada 100€ fark var ama 100€ fark ile Ultegra donanim aliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@Murat Cömez sipariş verirken pedal ve ayakkabı da verdim onları iptal edip ultegralı sipariş etmek mantıklı geldi şimdi , çok teşekkürler

Geri