Scudo Sports

Cannondale Km Saati Sorunu

cahitacil

Daimi Üye
Tepki
74
İsim
Cahit AÇIL
Merhaba! Bende Canondale IQ108 Km Saati var. Km Saatinde hiçbir problem yok. Janta takılan küçük aparattada bir problem yok. Sorun Km saatinin takıldığı, gidona lastik ile bağlanan aparattan kablo ile gidip maşaya takılan aparatta. Maşaya yine lastik ile bağlanan aparatın kablosu tam dibinden koptu. Bende o aparatı tornavida ile zorlayarak söküp kabloyu lehimledim, japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım. Daha sonra bisiklete bağlayıp denediğimde çalışmadı. Sanırım yapamadım, Şimdi yapacak birşeyde yok. Açılmaz artık. Şimdi ne yapablirim acaba? O kablolu kısmı nereden, nasıl temin edebilirim? Yada elinde olan arkadaşlar varmı acaba? Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar...

Scudo
herhangi bir km saati alıp ucuzundan en ucuzundan o parçayı değiştireebilirsiniz zaten kabloluların hepsi aynı sistemde çalışmakta manyetik anahtar ve mıknatıs(magnet)kaployu ortadan kesip birbirine ek yapabilirsiniz ama kablo uzunsa biraz kısa tutarsanız daha iyi olur...:)

• Beğen
Tepkiler: cahitacil
Aranıyor bölümüne bi ilan açtım bakalım belki bulabilirim. Ama eğer bulamassam (link) bu üründen alsam be kabloları bağlasam birbirine olurmu acaba?

Büyük ihtimalle olur ama bence sadece o parçayı km saati çalınmış birinden bulaya çalışırsanız bedavaya bile gelebilir...

• Beğen
Tepkiler: cahitacil
Bizim burda öyle bisikletçi hiç yok. Bulmakta kolay değil :)

Arkadaşlar şimdi başka marka km saatinin bende bozulan parçasını alsam kesin uyarmı acaba? Kablosunu kesip benimkine ekleme yapacağım. Yapabileceğim başka birşey kalmadı.

Ucuzundan bi km saati alıp kopan parçasını değiştirdim ve sorunum halloldu. Artık km saatim çalışıyor ve eskisindende sağlam oldu :))

Geri