bir cannondale'in resmi yarışlara düzenli olarak katılacak olması sevindirici. sürücüsüde bayiside bisikletin hakkını vericek cinsten. hayırlı olsun
Yorumunuz icin cok teşekkür ederim. Umarım iyi sonuclar ile mahcup olmadan güzel bir sezon geciririz..
Bunu gözden kaçırdığıma inanmıyorum. Sana sitem ederken biz aslında sitemi hak ettik.
Çok güzel bir seçim. Spec. Ne oldu? Biraz değişik tarzda iyi olmuş. Hayırlı olsun.
Olur mu Alicim, her an herseyi görecek takip edecek değiliz ya. Saglığımız yerinde olsun da gerisi cok da onemli değil.
epic hala duruyor fakat yakın zamanda ikinci el ilanlarında yerini alma ihtimali yüksek. Bakalim hayırlısı.. Cok sagol mesajın icin.
Salih bey, yeni bisikletiniz hayırlı olur inşallah.Çok güzel seçim yapmışsınız,güle güle kullanın...
İyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim.
Sizin bisikletiniz icin de kocaman bir MASALLAH demek istiyorum.. gercekten cok zevkli bir secim yapmıssınız.. .
salih sana kac defa dedim bir şey alırken bana danış diye olum bunun maşasının tek tarafı yok ne olacak şimdi)))))
Ben de sonradan fark ettim Alim yahu
Şaka maka pek bir orjinal görünüyor gözüme.. insallah kazasız belasız güzel günler geciririz.