Scudo Sports

Cannondale CAAD12 105 '16

Petrovic

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Scott
Bikeradar bu senenin genel klasmanda en iyisi olarak belirledi bu modeli. Hatta videoda yapılmış en iyi alüminyum kadro olduğunu söylediler. Bende merak ettim forum ahalisi ne düşünüyor diye görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. 1444992139565-rg81kd517ova-700-80.jpg

Scudo
Konuyu yanlışlıkla yanlışlıkla mtb kısmına açmışın sanırım :)

Geçen sene de synapse almıştı sanırım.
Açıkcası bende yol bisikleti alacak olsam Caad 10 ya da 12 alırım, hem karbona göre ciddi fiyat avantajı, hemde kaza sağlamlığı ve mühendisliği ile tam optimum geliyor bana.

Bu memlekette canan karatay çıkar aman efendim zeytinyağı şöyle faydalı şöyle iyi gelir der hoop bir bakmışsın zeytinyağın litresi 30 lira olmuş, bu memlekette bir prof. çıkar nar yiyen insana hastalık uğramaz der nar o yıl karaborsaya düşer. Ne zamandır caad 12 için soteye yatıp kimseler uyanmadan bir gömü bulsamda alsam diyordumki haberi piyasaya düşüverdi. Yine hemcinslerinin en iyisi seçilmiş. Bunu duyan deltacılar şimdi iki yüzünde iki ayrı fiyat yazılı etiketle oynayan pazarcı esnafı gibi fiyatlara bir ayar çekerlermi bilinmez. En iyisimi bu caad 12 meselesinin kimseler meseleye uyanmadan serverin tozlu baytları arasında unutulmaya bırakılması. Aman kardeşim şimdi bu başlık altınada bir şey yazmadan dağılın.

Alü olarak alacağım tek bisiklet.Yani bir sonraki bisikletim olarak.Alü konusunda Cannondale'den başkasına bakmaya gerek yok zaten.5500 lira gibi de bi fiyatı var.O bisiklete bedava.Caad10 denemiştim.Halt etmiş Caad10'un yanında kaç paralık karbon Canyon'lar, Colnago'lar.Bu kadar net.Caad 12 nasıldır kim bilir :asik:

• Beğen
Tepkiler: Petrovic
Caad candır. Bir o kadar da pahalıdır.

Yalnız behsettiğim 8 değil. 12. Bu kadar efsane bir kadronun dışarıdan kablolanması hiç olmamış Caad 8'de.

biz aman ses etmeyin dedikçe millet ver coşkuyu yapıyor. forum yazarları oldukça düşmana gerek yok anlaşılan.

ben bakıyorum fiyata ya şuanlık sorun yok :D

@I am the Uptown R.
Colnagolar diyosun :islik::acpsnr:

Ne Colnago'lar eskitmiş arkadaş ki bu sağlıklı yorumu forum ortamında paylaşabilmiş. Ne halt etmiş bu carbon aletler acaba ?
Caad 12 kullananlardan detaylı yorum alabiliriz, ben de en azından frame olarak almayı düşünüyorum.

caad 12 de 48 kadro bulan gören duyan olursa haber verebilir mi? :) sıfır olacak ama

Şu rengi daha iyi geldi bana...6e0bddde-b8da-4e19-be95-c943db822eaa.jpg

2017 de bu şekilde devam ediyor..

• Beğen
Tepkiler: Groims
Yorumlarına saygı duyduğum, bisikletten anlıyor dediğim 1-2 abi vardı şu an bu konuda yanıldığımı gördüm.Colnago vs bir HALT eskitmedim.Colnago C60 ile gidip de Caad12 kıyaslayabilirsiniz eğer art niyet sahibiyseniz ve dediğimi saptırmak istiyorsanız.Sizler gibi insanlar sanar ki Colnago markası sırf Colnago diye sattığı her bisiklet efsane olacak.YOK, DEĞİL! Açın bak inceleme okuyun eğer ingilizceniz varsa.Alü Colnago, Bianchi neymiş okuyun.Yorum yapmak için her birini kullanmaya gerek yok.50 metreden atlarsam nasıl gebereceğimi biliyorsam Cannondale parasındaki Colnago'nun da tırt olacağını biliyorum.O kadar net.Markacılığı bırakın.

@mtbrhnkc Aynen.Hatta ona Bianchi, Wilier ve mümkünse Pinarello'nun 2-3 alü modelini ekleyin.

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
2.5 ay önce aldığım ilk sıfır yol bisikletim. Sıcak havalara pek denk gelemediğimden henuz çok az kullanabildim. ilk izlenim olarak 58 kadrosu biraz büyük geldi bana sanki. (boyum 1.88) 56 da olurmuş diyorum.
halihazırda trainerima bağlı. sezon geldiğinde hakkını vermeye çalışacağım. şimdilik Zwift ile idare edeceğiz.

caad 10 da güzel ve çoğu karbondan daha hafifti caad 12 ondan daha hafif ve daha rijit olduğunu iddaa eden bi kadro cannondalenin iyiliğini kötülüğünü kalitesini tartışan yok ama ''Halt etmiş Caad10'un yanında kaç paralık karbon Canyon'lar, Colnago'lar.'' bu biraz abartılı ve idddalı ve bir o kadarda fanatik bi söz olmuş.

@gültekin bölükbaş

Zaten önüne gelen canyon alıyor, bir sonra ki bisikletim caad, o kadarrr! :) İlaveten, en pahalı firmadan alayım diyorum. Grupset'in hiç önemi yok, parası da dert değil, sora set, r500 jant olsun caad olsun, benim olsun, canım o benim.

Geri