Scudo Sports

Çannakkale'den gezi arkadaşı arıyorum.

Mehmet Çınar

Aktif Üye
Tepki
234
İsim
Mehmet ÇINAR
Bisiklet
b'Twin
Bu yaz 5-10 gunluk tura cikmayi dusunuyorum tur arkadasi bulursam cikicam canakkale can da oturuyorum buradan gecen veya benim yanina gidip tura cikacagim arkadas ariyorum.

• Beğen
Tepkiler: aalemdar
Scudo
Bende yenicedeyim ne tarafa gitmeyi düşünüyorsun

Tam olarak nedeye gidecegimi karar vermedim 600 km gezerim diye dusundum gunluk 100 km.

Ben Amasradan Batuma kadar tur dusunuyorum agustos ilk haftasi cazip gelirse goruselim.Tum rota , camping ve hesaplamalari yapip dosyaladim.

bigada bigabisiklet17 diye grup var instegramda filan hesapları vardı uyarsa iletişime geç bence en son Çanakkale Truva'ya bisiklet turu düzenlemişlerdi.

@Kartalizm48 ben 25 ağustosa kadar izinliyim yunanistan'dan vize alamayınca tur planı yaparken karadeniz'e dikmiştim gözümü.. ne zaman çıkıyorsunuz tam olarak?

@m17999

Temmuz sonu bandırmadan yola çıkıyorum biga-çan-çanakkale merkez takip ederek kıyıdan ege turu yapıcam

• Beğen
Tepkiler: çağdaş koşar
@M.Eskiçınar

Selam Agustosun ilk haftası gibi düşünüyorum.70-100 km arasi yol planina gore anamurdan batuma 10-11 gunde ulasilabiliyor.tabi spontane olaylari plana koymadim...dusunursen faceden ozel olarak mesajlasalim ayrintilari ortak paydada konusabiliriz. kesin cizgilerim yok bu konuda

@Kartalizm48 amasra-batum değil mi? geçen yıl selçuk-marmaris yapmıştım ben.. ortalama 70 km, malum ege'de dağlar denize dik.. sen beni eklersin görüşürüz..

@csuns

Karadeniz için güzel mevsim. Temmuz- Ağustos yanar buralar. Ama Bodrum'a düşerseniz. Burada bir yeriniz hazır.

• Beğen
Tepkiler: csuns
Rota cizelim tura cikicak olanlar sehrine yaklastigimizda gruba katilsin :D:D:D

@legolass69

Haklısınız, sabahın erken saatlerinden 11'e ve akşam üzeri 4ten sonra sürüş planlıyorum mevsimden dolayı. Uğrıcam mutlaka:)

• Beğen
Tepkiler: legolass69
Geri