Scudo Sports

Çandarlı - Dikili Halk Plajı 2 gece kamplı turuma arkadaş

gezgino28

Edirne-Kudüs turu
Tepki
664
İsim
vizesizgezgin
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Bu cumartesi,21:00 gibi Basmane bölgesinden,kendi aracımla hareket edip(bisiklet taşıyıcı var, arabada boş koltuk var)candarli'ya gelicem, arabayı orada bırakıp , Dikili halk plajına kadar sürmeyi düşünüyorum,turuma arkadaş arıyorum 2 gece kampli turum keyif,keşif, macera turu olucak,amacım(önceden ege Akdeniz sahil turu yapmıştım o taraftan gecmemistim,daha sonra orada güzel koy,ve manzaraların olduğu söylendi,gideyim bı keşif yapayim dedim☺️) pazartesi öğlenden sonra 2-3 gibi Basmane de olucam,turuma yarenlik yapacak herkesi beklerim.
NOT:bisikleti olmayana ikinci bisiklet var.
Ortalama: 50-60 km.
Dikili halk plajından ,candarliya dönüşü,kamyonetle gelebiliriz..
.
Öneri, düşünce ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
.
. YouTube: gezgino28

Scudo
çandarlı dikili arası 20km gibi bir şey. sahil yolu 30k civarı ama yol aşırı bozuk, tavsiye etmem. bademli tarafı güzeldir, orası katılarak keyifli olabilir. turluk değil ama günübirlik gezi yapabilirsiniz..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: oscak41
Merhaba, Çandarlı Dikili arası rotanızı sahilden ( Denizköy üzerinden ) yapmanızı tavsiye ederim. Yolun manzarası harikadır. Diğer yol daha kısa ancak manzara olmadığı gibi yolda emniyet şeridi de yok. Oldukça tehlikeli bir yol. Bir de Dikili şehir merkezinde kamp kurmanızı tavsiye etmiyorum. Tavsiyem Dikili Kabakum mevkii Bankacılar Sitesi civarındaki Üç Çınarlar civarı olacaktır. O tarafta market de mevcut. Şimdiden iyi sürüşlere diliyorum.

Sahil yolu keyifli ama yol bozuk. Çandarlı'dan ilk çıkışta denizköy rampası kondisyon ister. Dolu bisikletle çıkmak biraz üzebilir. Merada otelin oralarda bir köpek var mutlaka bir tur kovalar sabah erken saatlerde :) Bademliden sonra yol kalitesi güzelleşiyor ve genişliyor. Sahilden olmayan normal yol daha kısa ve nispeten daha düzgün ama araç trafiği çok gündüzleri. Yine inişli çıkışlı, esentepe köyü ve dikili öncesi iki küçük yokuşu var sadece pek zorlamaz. Yine de yatmalı kalkmalı kamplı bir tur için oldukça kısa mesafeler bunlar. 20-25 km kadar. Manzara ve biraz da bacaklara yükleneyim derseniz sahil, gideyim geleyim hızlıca derseniz normal yol.

çandarlı dikili arası 20km gibi bir şey. sahil yolu 30k civarı ama yol aşırı bozuk, tavsiye etmem. bademli tarafı güzeldir, orası katılarak keyifli olabilir. turluk değil ama günübirlik gezi yapabilirsiniz..
Hocam 6 ay önce idi o🤗turu yaptım geçti,buraya pek girmiyorum,şimdi yeni bir tür için başlık actim ve gördüm ...turu başarı ile tamamladim

• Beğen
Tepkiler: five ve eyupozturk
Geri