Scudo Sports

Cancellara'nın bisikletinde motor var iddiaları video.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
303
Bu şekilde bir video yapmışlar, dışarıdan bakıldığında hiç belli olmayan pilli bir elektronik sistemle pedalların kendi kendine dönerek güç sağladığına dair bir video.
Esas iddia Cancellara bunu Paris Roubaix ve Flanders'de kullandı şeklinde?
Bu doğru olabilir mi? Ben ihtimal vermiyorum gerçi ama çok ilginç bir sistem yine de. :/
(link)

Scudo
günahını almayalım ama Olabilme ihtimali var. Valla özellikle 5:42 de sag eli ile bir hareket yapıyor harbi kıllandım

@Bilal Demir
Bildiğim kadarıyla kontrol ediliyor ama bu bulunamayan bir şey diye iddia ediyorlar. Valla başkası olsa bu kadar üzülmezdim Cancellara'yı da severim yaa :)

Bende öyle biliyorum yarış öncesi teknik hakemler kontrol edip OK veriyor okey almayan bisiklet katılamıyor sanırım.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Edit. Valla ızledım bende kıllandım şimdi :D

Bisikletler benim bildiğim yarış öncesi ve yarış sonra kontrol ediliyor motor iddaları olduğu için...

son pozisyon bence çok net. arkasındaki adam ayakta,ıkkına ıkkına yetişemiyo
bizimkisi hem oturuyo, hem de ne vücudunda ne de yüzünde bi zorlanma belirtisi yok. sanki düz yolda gidiyo
çok pis kıllandım

sanırım bu iddialardan sonra bisikletleri kontrol etmeye başladılar. gözükmeyen bir düzenek var mı diye kontrol ediliyor.

@Ali Demir

Bu görüntüler çok yeni yalnız. Bu seneki Paris Roubaix yarışı bu ilk görüntüler..

@Cem Özenen

Video 2010 yılından :)

http://www.roadcycling.com/sites/default/files/styles/large/public/field/image/fabian_cancellara_attacks_tour_of_flanders_2013.jpg
Hatta motor var mı diye bisikleti dinleyen bu teyzeye de çok gülmüştüm :D :D

@Gökhan Toros

Dogru Cancellara kırmızı mayo değil resimdeki mavi-siyah-beyaz formayla yarıstı paris rubeix te . Ama videodaki görüntüler çok kafa karsıtırıcı

Çamur at izi kalsın olayı bu başka birşey değil bisiklet sporunda hurafelere yer yoktur fabian'ın zamana karşılardaki performansı ortada sizce bu kadar güçlü bir sporcu neden böyle birşeye gereksinim duysun jeller ne işe yarıyor ?
Takılmayın böyle şeylere

Takıldığımdan değil tesadüfen videoyu gördüm paylaşmak istedim:)

Herhangi bir düzenek var mı bilemem ama adamdaki bacak yeter bence :)

evet bu olayı daha öncede duydum ,yalnız soru şu bisiklet kontrol edilmedimi ,
lens 'in doping rezaletini seyretmiş idim ,kendiside sonunda itiraf ediyor idi ,önce çok karşı çıktı yalan söyledi ,açıkçası bu doping olayları benim midemi bulandırıyor, dürüstlük yok işin işinde ,cancellara favorim idi ,ama bu olayı tekrar hatırladım ,şimdi kanıt olmalı yani birileri konuşmalı ,ya da en azından cancellara konuşmalı bizde anlayalım etraf sessiz olursa kafalar karışır ,en doğrusu fabianın konuşması ,

Adamın bisikletinde motor varmıdır bilmem ama bir mühendis olarak tasarım gerçekten hoşuma gitti. Düzeneğin yerleştirilmesinde dişlinin montajına kadar... Tek kelime ile şahane.

Vites deiştiriodur abi bayıra girerken ille dügmemi olması lazım.Ayrıca adam okadar basit kontrol edeiblosa ozaman kontrollerdede cıkardı . Cok yarısları takip etmem adamıda bilmem ama böle bişeye imkan vermedim acıkcası bizler bile ufak kondisyonlarla yüzlerce km yol yapabiliosak adamlar günde saatlerce calısarak hazırlanıolar ynai .

Adamında ünlü oldugun sölüosunuz hiçkimse duyulacanı düşüneek bunu göze almaz die düşünüorum ben acıkcası okadar senelik sporcu yakıstırıp kendine yapmaz bence.

Ama sistem güzellmş.

Vites deiştiriodur abi bayıra girerken ille dügmemi olması lazım.Ayrıca adam okadar basit kontrol edeiblosa ozaman kontrollerdede cıkardı . Cok yarısları takip etmem adamıda bilmem ama böle bişeye imkan vermedim acıkcası bizler bile ufak kondisyonlarla yüzlerce km yol yapabiliosak adamlar günde saatlerce calısarak hazırlanıolar ynai .
Adamında ünlü oldugun sölüosunuz hiçkimse duyulacanı düşüneek bunu göze almaz die düşünüorum ben acıkcası okadar senelik sporcu yakıstırıp kendine yapmaz bence.
Ama sistem güzellmş.

Geri