Scudo Sports

campagnolo scirocco

emirozturk

Aktif Üye
Tepki
86
İsim
Emir
Bisiklet
Merida
image.png campagnolo scirocco 35mm profilli kullanan varmı shimano11 uyumluya nasıl uydurabilirim kullanan varsa fotoğraf vb atabilirmi memnunmusunuz ??

Scudo
Oldukça kullanıcısı var.Bu fiyata 35 mm profil.Fiyatına göre kalitesi oldukça güzel.Ben de tecrübe ettiğim için konuşuyorum.Diğer taraftan; uydurmak için bir şey yapmaya gerek yok.Sadece jant'ı alırken karşınıza çıkan seçeneklerde uyumluluk olarak Shimano/Sram seçin.Böylece Shimano ve Sram ile kullanırsınız.Grupset sahip olduğunuz eğer Campagnolo ise, uyum için Campagnolo seçin.Bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Ben kullanıyorum,Uğur zaten benim yerime açıklama yapmış,daha söz söylemek bize düşmez :)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
11 vites uyum konusunda, jantın kutusundan bir pul çıkacak. Şuna benzeyecek:
http://s.wiggle.co.uk/product-media/5360087562/LifeLine-11spd-to-10spd-hub-spacer-Hub-Spares-LL-AR-HUB-2-0.jpg?w=1200&h=1200&a=7

Eğer rubleniz 10 vitesse, göbeğe bunu takacak, üzerine de rubleyi takacaksınız. Eğer rubleniz 11 vitesse bu pulu kullanmayacaksınız.

biliyorum jantın güzelliğini öğrendim fakat türk sitelerinden alacağım için shimano uyumlusunu bulamadım 11li shimanoda kullanacağım olan biryer varmıdır türkiyede 0 olarak.35MM profillisini bulamadım .
b,rde sorum campagnoloyu seçsek sorun yaşayacağımız konu ne olur ?

wiggle.com nasıl bir site hiç alışveriş yapmadım kargo geliş süresi vb ne kadar ?

birde ayriyetten internet ten aliexpress harici 75dolar üstü alışveriş yapmadım gümrüğe giden para vb ne kadar olur ? bilen varsa yardımcı olursa cok memnun olurum

@Tolga Çelebi
shimano uyumlusunu nasıl hallettin ? nerden aldınız acaba ?

@I am the Uptown C.
Bu sette yalnızca jantlar mı var, yoksa göbekler de mevcut mu?

@emirozturk

Campagnolo jantlar satılırken iki seçenekli satılır ; Birincisi Shimano&Sram uyumlu ikincisi Campagnolo uyumlu.

Siz alırken Shimano&Sram olanı seçeceksiniz,Campagnolo yu seçerseniz uyum sağlamaz.

Ben Türkiye'de bir arkadaştan aldım.

anlıyorum.Türkiyede shimano uyumlu alabileceğim yok mu ? yada yabanci sitelerde nasıl alabilirim toplam fiyat ne olur ne kadar sürede gelir ?

O kadar cevap var ama arkadışmızın sorusuna halen cevap yok:)

Arkadışımız diyor ki Türkiye de sadece SIROCCO yu Campagnolo vites sistemi uyumlu halde bulabildim.
Bunu diyor shimano uyumlu hale getirebilir miyim?
:)

Benim cevabım şu:

Erdoğanlar bisikleti telefon ile arayınız muhakkak yardım edeceklerdir.

(link)

Bir 60£'luk masraf ile değişim sağlanabilir.

kaç pera bu compaglono şirokko

@chnkrmz

Yurtdışında 750 tele civarı :)

türkiye fiyatı neggadar. yurtdışıdan alcam da bende. shirokko mu yoksa khamsin mi alsam diye düşünüyom

@Erkin Kalender sana başka bi soru daha.
iki modeli var. biri yol biri cyclocross. ağırlıkları aynı fiyatları farklı.
nedir bunun hikmeti. cyclocross jantım zaten var yol mu alayım. yoksa zaten aynı farketmes mi dersin

@chnkrmz Cyclocross bisiklet'e Cx olan jant yol'a yol olan jant.

mavic aksium ile kıyaslayınca farkı nedir? ağırlık olarak 100 gram fark ediyor galiba, onun haricinde aerodinamik yapısı daha iyi sanırsam.

Geri