Scudo Sports

campagnolo kollar

Akif Bozkurt

Forum Bağımlısı
Tepki
168
Bisiklet
Giant
kollar çok temizdir hiçbir sorunu yoktur 8li sistem kaç model oldugunu bılmıyorum evladiyelik ömür boyu kullanabılrsınız çok saglamdır adı üzerinde campagnolo
fiyatları kollar:145

(link)

(link)

Scudo
takasda düşünebilirim fazlasını oderim jantlarıda satıyorum fiyatı 250 liradır isteyen arkadaşlara daha fazla bilgi verebilirim

neyle takas yapacağını belirt istersen takas için bende pm atmıştım ama cvp vermedin.teklifim sana uygun değilsede geribildirim yapmanı beklerdim...
hayırlı satışlar...

140 dan gunceldır 105 , tiagra veya soranın son modeli kolları varsa takas olabılir evladıyelık tıkır tıkır adı uzerınde capapnoglo bisikletin ustundeki boyun ve gidonda satılıktır tranzix marka ikisini 25 tlye verıcem

Ayrica satilik gidon su anda ustunde bulunan gidon mu? ozel'den tel numaranizi atabilirseniz tel'de de gorusebiliriz.

iyi satislar

@GEMWK1

İlanı okumadan mı soruyorsunuz?
@bianchiultra

Birde bu PEQİ ne demek, Peki anlamına mı geliyor yoksa ne :D

ewet süleyman kardşim peki anlamına gelio bendede bu kollardan var gerçekten evladiyelik ömür boyu kullan...

selam kollar dualmi?fren teli kabloları dahilmi

kollar 125 olmustur kargoo benden tertemizdir omur boyu kullanın

günelll 120 tl cepden ulaşınfazla gıremıcem foruma 0506 216 4391

bu koların bırde bacakları vardır ısteyene resım gosterebılırım çizik dahı yoktur tertemız ıkısınız 140 a verecem justin_mkal@mynet.com 0506 216 43 91

Geri