Scudo Sports

Çalındı! Kadıköy Feneryolu Mahallesi Carraro Daytona 2627 (Kırmızı)

Barış Kılınç

Forum Bağımlısı
Tepki
1.105
Merhaba,

Feneryolu Mahallesi'nde Müderris Ziya sokakta oturduğumuz apartmanın garajından kırmızı renkli Carraro Daytona 2627 bisiklet çalınmıştır.
Bisikletin fotoğrafları ve çalıntı anındaki güvenlik kamerası görüntülerinden resimleri paylaşıyorum.
Hırsız apartmana bir motokurye ile birlikte giriyor ve garajdan bisikleti alıp götürüyor.
Olay 24 Şubat Pazartesi günü gerçekleşti ve polise bildirildi. Fotoğraflardaki tarihler kayıt sistemindeki sorun nedeniyle hatalı.
Bisikleti duyan gören veya satış ilanına denk gelen birisi olursa bana ulaşabilir.

WhatsApp Image 2020-02-26 at 11.37.54.jpeg
Bisikletimiz

WhatsApp Image 2020-02-26 at 08.51.24.jpeg
Kurye geliyor.

WhatsApp Image 2020-02-26 at 08.51.25.jpeg
Hırsız da peşinden apartmana giriyor.

WhatsApp Image 2020-02-26 at 08.51.25 (2).jpeg
Garaja giriyor.

WhatsApp Image 2020-02-26 at 08.51.25 (1).jpeg
Bisikleti götürüyor! 😩

WhatsApp Image 2020-02-26 at 08.51.23 (1).jpeg
Binerek uzaklaşıyor 😤

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-02-26 at 11.37.54.jpeg
    WhatsApp Image 2020-02-26 at 11.37.54.jpeg
    121,1 KB · Okunma: 3
Scudo
Çok geçmiş olsun. Konum civarında olanlar letgoya bakmalı markaya takılmadan bisiklet diye arama yapılmalı. Ellerinde poşetle gelmişler birisine teslimat yapıp bisikleti görünce araklamışlar mı. Hangi firmadan geliyor kurye. Diğer vatandaş kuryeye kapı açılmışken içeri mi dalmış yoksa beraberler mi onu merak ettim.
Apartmanın kapalı garajında duruyor bisikletim. Kapısı her daim kilitli ve 40 daireden en fazla 15 tanesinde garajın anahtarı olmasına rağmen duvara kocaman kazıklar çaktım sürekli kilitli tutuyorum bisikleti. Bu hırsızlardan korunmanın yolu da yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: bearsoldier
Hocam çok çok geçmiş olsun. Umarım bisikletinize kavuşursunuz ve hırsız veya hırsızlar cezasını alır. Çalmak isteyen her türlü çalar dense de elden geldiğince önlem almak kesilmesi zor zincirlerle bağlamak önemli

Geçmiş olsuuuun
Kadıköyde apartman garajından bisiklet çaldırıp başlık açacak forumdaşlara da şimdiden geçmiş olsun diyorum, polise gitsinler kamera kayıtlarını burada paylaşsınlar, ikinci el sitelerini takip etsinler umarım bulunur şimdiden geçmiş olsun

Kadıköyde bu işi meslek edinmiş bir hırsızlık çetesi olduğunu ve sizi bisikletle apartmana girerken gözetleyip, apartman adını not aldıklarını, birkaç gün içinde de garaja sızıp vurgun yaptıklarını anlayamayan, fark edemeyen, önlemini almayan tüm forumdaşlara şimdiden geçmiş olsun :harika: Üzülmeyin!

Geri