Scudo Sports

çalınan Connadale Carbon Yol Bisikleti

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
16.09.2011 Tarihinde İzmirde Arabamın Bisiklet Askısından çalınan Bisikletimin Kadrosu:Carbon Kadro Size:52 Renk:Siyah/Gri Jant Hariç Diğer Donanımlar Carbon.
ekorkmaz53@hotmail.com 0 532 313 16 83

Scudo
Fotoğraf eklerseniz daha çok yardımcı olacak insan çıkabilir :in:

Çok geçmiş olsun. Kendi bisikletimin çalınmasından öyle korkuyorum ki. Bir zincir ön tekerden kadroya diğer zinciri de kadrodan direğe veya benzeri bir yere bağlıyorum.

İnşallah kavuşursunuz.

Geçmiş olsun ihşallah bulursunuz.Çevredeki güvenlik kamerelarını filan araştırmanızı tavsiye ederim.

İzmir'de Bursa'daki gibi çalıntı veya ikinci el bisikletlerin satıldığı bir pazar var mı bilmiyorum.Eğer varsa ilk kurulduğu gün ERKEN saatlerde şansınızı denemelisiniz..Yapan şahıs çok cüzi rakamlara satmaya çalışşıp bir an önce elinden çıkarmaya bakacaktır...

Dip not: Bu tip çalıntı ilanlarını her okuduğumda aklımın bir köşesine bir düşünce geliyor...Acaba bunları yapanlar aramızda olabilir mi? Umarım sadece paranoya yapıyorumdur.Bilemiyorum,full karbon bir bisikleti araç kitinden söküp çalıp bu riski almak isteyecek normal bir hırsız olamazmış gibime geliyor...

değerinin farkında ise parçalayıp satacaktır ve son satışıda kadro olacaktır diye düşünüyorum. ikinci el ilanları ve ikinci el sitelerini didik didik arayın

Resim olsa ne olur kaybedipde bulanlar çok nadir herhalde bu tarz bisikletleri ayırt edici özelliği çok çabuk bulunur veya çalan kişi binemez diye düşünüyorum ama öyle olmuyor.Bir arkadaşın tandemi vardı çalınalı 2 yıl olmuş fakat bulunmadı sonuçta tandem fazla yayğın değil binilse hemen göze çarpar bulunur dedim ama öyle olmadı.

Sizede geçmiş olsun umarım bulursunuz.

tüm ikinci el sitelerini araştırın bence geçmiş olsun

Geri