Scudo Sports

Çalınan Bisikleti Kolayca Bulmak.

muhiddin

Forum Bağımlısı
Tepki
981
Bisiklet
Giant
(link)
lp-what-is-trackr-01.png

TrackR, kaybolmuş ya da yanlış bir yere konumuş eşyaları bulmanın en basit yöntemidir. En çok önem verdikleri eşyalara bağlı kalan binlerce kişinin arasına katılın. Hemen bugün TrackR siparişi verin ve bir daha hiçbir şeyi kaybetmeyin.

resimde gördüğümüz malzemeyi sele borusunun içine atsak ve bisikletimiz çalındıgı zaman nerede oldugundan anında haberdar olabılecegımız bir ürün diye düşünüyorum:)
biraz pahalı ama pahalı karbonlar ıcın deger dıye dusunuyorum:)

Scudo
@muhiddin çalınan bisiklete bu alet çare olamaz çünkü bluetooth ile çalışıyor. Yani 10 metre menzilde kayıp eşyanı arayabilirsin sadece. Menzil dışındaysa trackr network sayesinde bulabilirsiniz demiş üretici. Yani tesadüfen aynı cihazı kullanan başka birinin menziline girerse, o kişi de internete bağlıysa konum bildirecek. Ne kadar mümkün sen düşün.

Kesin çözüm için gps ve sim kart bir arada içeren aletler mevcut. (link) veya sizin örnekteki gibi (link) var. Cihaza sms gönderip GPS konum bilgisini cevap SMS'i olarak geri alıyorsunuz. Ancak daha pahalılar, sürekli şarj istiyorlar ve fazladan bir data hattı alıp düzenli ödemesini yapmanız gerekiyor. Zahmeti fazla ama düşünülebilir.

En garantili ve ucuz olan yöntemi kullanmaya çalışıyorum ben. Bisikleti yanımdan hiç ayırmamak :harika:

Geri