Scudo Sports

Caddebostan sahilde köpek ısırması

(link) bu adreste de bir şikayet formu mevcut.. şikayet seçenekleri arasına başıboş köpek diye bir seçenek te eklenmiş..çok kişi yazarsa bir etkisi olur sanırım..

Scudo
..ısırılan arkadaşa geçmiş olsun.
yorumlardan birinde bir arkadaş köpekleri zehirlemekten bahsetmiş. şaka bile olsa ( pek şaka gibi de değildi ) bunu düşünmek bile korkunç.

köpek ve bisikletçi arasındaki ilişki kalecinin penaltı anındaki endişesine benziyor....:)

@inferno8719

profesyonel bisikletçi olmama engel oluyo bu köpek hayvanı yahu:) furkan bi mail attımki görme gitsin abi:) belediye köpekleri değil bütün canlı mahlukatı toplamasa iyi:):)

• Beğen
Tepkiler: inferno8719
öncelikle geçmiş olsun diyorum.3.turun sonunda sizi ısırmasının nedeni bence şöyle olabilir.

sarılı beyazlı köpeğin arkadaşları : lan oğlum şu adam varya hani bisikletli olan.

sarılı beyazlı köpek : ee ne olmuş bisikletli adama.

sarılı beyazlı köpeğin arkadaşları : daha ne olucak kaç gündür senin yanından gelip geçiyor sen peşinden koşup bırakıyorsun bir ısıramadın gitti bisikletli adamı galiba bu gidişle ısıramıyacaksın.

sarılı beyazlı köpek : ben ısırırım ama ısırmak istemiyorum o yüzden.

sarılı beyazlı köpeğin arkadaşları : lan oğlum git işine ısırmak istesen ısırırsın sen yapamazsın zaten korkaksın.

sarılı beyazlı köpek : tamam lan arkadaş bak az önce 2 defa yanımdan yine gelip geçti az sonra yine gelicek nasıl ısırılırmış görün :)

Mehmet Bey, tam penguenlik bir diyalog olmuş..:)) gözümün önüne getirebiliyorum sahneyi... elinize sağlık...

arkadaşlar selam.
ben konuyu bilgilendirme amaçlı açtım ve de komedi olsun diye. yani çalışan biri olarak böyle bir olayla karşılaşınca boşa vakit ve para harcamayalım diye. ben ilk gün özel hastaneye gittim mesela. kuduz aşısı vardır diye meğer yokmuş. ve tabi özel hastanenin muayene ücreti var. en azı 70 tlden başlıyor.(ben sigortadan dolayı %20 ödedim) ama haydarpaşada olduğunu bilseydim bu işlerin öncelikle oraya giderdim ve muhtemelen parada ödemezdim.
yani ben köpeklerden şikayetçi olmadım olsam öldürüleceklerini biiyorum. evcil köpek besleyenler bilir. yani onlarla oyun oynarken bizi yaralamışlardır. köpekciğin beni ısırması da bu kadar bişey şaka yani. yukardaki penguenlik diyalog gibi bişey olsa gerek.belki ben de de kabahat vardır sonuçta bu olay o güne mahsus değil. dediğim gibi köpekle geçmişe dayanan bir ilişkimiz var:)) o kovalar ben kaçardım.hayvancağız içine biriktirmiş sanırım.ancak ordaki güvenlik görevlileri bu hayvan için pitbull kırması olduğunu söyledi. hani olur ya ısırır bırakmazsa???? yine şunu belirteyim orda sabah yürüyüşü yapan bir grup var. hayvan onlardan da cesaret aldı.
orda yaşayan insanlarda hayvan severlik adına köpekleri baya bir şımartıyorlar?
öyle köpeklerin zehirlenmesi öldürülmesi onaylamıyorum varsın tek tehlike o köpek olsun. o köpeğe sıra gelene kadar ne badireler atlatıyoruz:)))
bu olay iki senede bir olur diyeyim noktayı koyayım(uçak düşmesi gibi insanın başına milyon da bir gelir ben ce:))))(dondurmak gaymak repliği; milyon da bir olsa da gelir beni bulur:))))))

• Beğen
Tepkiler: Ali Kader Erol
valla beni ısıramadı ön lastikle patlattım bir baktım havada hurt köpeği tabi o anlarda bende havadaydım sonrası 8 olmuş jant ve bacaklarda yarabereler çok geçmişolsun sizlere.

galip abi geçmiş olsun
bende ilk temel antremanlara geçen sene oraya gidiyordum 2 defa saldırdıklarından dolayı bırakmıştım bisiklet yolunu

kadıköy belediyesine yaptığım şikayete cevaben şu mail gelmiş:

Şikayetiniz değerlendirilmeye alınmış olup 5199 sayılı Hayvanları Koruma kanununa göre sokak hayvanlarını barınağımızda kısırlaştırıp, işaretleyerek (kulak küpesi takarak) sahiplendirilemeyenleri tekrar alındıkları bölgelere bırakmaktayız.Sokaktan sadece küpesiz olanlar ve kısırlaştırılmamış hayvanlar toplanmaktadır.Bu bölgede ekiplerimizin 2 aydır yaptığı çalışmada çok sayıda köpek toplanmıştır.Ekiplerimizimn bölgeylke ilgili çalışmaları devam etmektedir.Yasa gereği sadece agresif olan köpekleri toplamaktayız. Bu yüzden agresif olan köpeğin eşkalini vererek ekiplerimize yardımcı olabilirsiniz.Isırılan kişinin ise mutlaka ısıran köpeği teşhis ederek karantinaya alınmak üzere ekiplerimize bildirmesi gerekmektedir. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Öncelikle ısırılan arkadaşa çok geçmiş olsun.Ben bisiklet sürmeye yeni başladım 4 kez caddebostana indim 2 kez kovalandım şanslıymışım ki kaçabildim boyum 1.78 kilom 95 altımdaki bisiklet çift amortisörlü yaklaşık 16-18kg olması lazım böyle durumlarda pedala basıp kurtulmaya çalışın ( ben bile kurtulduğuma göre ) =)

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Bana gelen cevap aşağıdadır arkadaşlar;
Sayın : Alp ASLAN ; Şikayetiniz değerlendirilmeye alınmış olup, 5199 sayılı Hayvanları Koruma kanununa göre sokak hayvanlarını barınağımızda kısırlaştırıp, işaretleyerek (kulak küpesi takarak) sahiplendirilemeyenleri tekrar alındıkları bölgelere bırakmaktayız.Sokaktan sadece küpesiz olanlar ve kısırlaştırılmamış hayvanlar toplanmaktadır.Bu bölgeden beyaz renkli köpek ve onun dışında bir agresif köpek daha alıp rehabilite edilmek üzere geçici hayvan bakım merkezine teslim etmişlerdir. Sahil yolunda çalışmalarımız devam etmektedir.İyi günler dileriz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
banada aynı şekilde cevap gelmiş onu yazcaktım bende :) demekki bi çok kişi yolamış mail oraya ve ilgilenmiş güzel iyi bir gelişme ılgılı olduklarının gormek.. peki cidden doğrumu acaba aldılarmı o beyaz sarı beneklı ve agresif bir siyah ufak tazı gibi köpek vardı.. ben gıdemıyorum kaç gundur sahile gidipte bilgisi olan varmı ??

büyük geçmiş olsun galip sana tavsiye köpekten gerçekten kormuyosan bunu belli et ama korkuyosa belli etme. birde bastırmak için o havalarken matardan su sık ve onda üstün olmak için en onun kadar yüksek sesle havla bak göreceksin etkili olacaktır...saygılar

Geri