çok güzel bir video keşke arada sırada yerini değiştirseydin erkal abi full sinanı izledim hasta olduğum için gelemediğim bir gezeydi çok pişman oldumm görünce bir dahakine yatak döşek hasta olsam da gelcemhala hastayım ühüühü
Sercan ın kask kamerasındanda cok gusel videolar çekmiştik ama sabırsızlanıp onu bekleyemedim benım elimdekilerden hazırladım. Teşekkür ederim beğeniniz için..Buarada videoda 2 kere düşen(bi videonun başında birde ortasında rampadan düşen) Özgür
@ErkaLPuhaaaaa Bikerem 1.sinde düşmedim bisikletin üzerinden atladım az kalsın kapaklanıyordum bisiklet bayaa bi geride kaldıyinede yetişdim hatda geçdim sizi taki 2.düşüşe kadar.:rolleyes: karnım hala ağrıyor sele karnıma geçmiş biraz düşerken.Çok daha güzel videolar çekebilirizde herkez açmış bisiklete binmeye.Şurdan inelim burdan inelim derken akşam oldu zaten.Filme odaklansaydık bukadar çok şey yapamazdık.
@Sahinoz
Çıkma kısmını hesaplamak için iniş süresini yaklaşık 10 la çarp:rolleyes: Düşmekde bu işin bir parçası bunu başdan kabullenmek gerek.Onunda zevki ayrı tabi yeterince koruma kullanıyorsan.
güzel video olmuş ama doğru youtube den izlemek zor,eğim azcık daha fazla olsaymış süper olurmuş ama yine de gelebilmeyi çok isterdim ya,o 360 memocana mı ait bu arada?