Scudo Sports

Buyukada Stage-Freeride Parkuru{Video}

Scudo
Erkal wallahi süperr,parkur gayet güzel.Emeğinize ellerinize sağlık 10numara...

Dün çok güzeldi herkez kurtlarını döktü.:D

çok güzel bir video keşke arada sırada yerini değiştirseydin erkal abi full sinanı izledim:D hasta olduğum için gelemediğim bir gezeydi çok pişman oldumm görünce bir dahakine yatak döşek hasta olsam da gelcem:Dhala hastayım ühüühü:(

Sercan ın kask kamerasındanda cok gusel videolar çekmiştik ama sabırsızlanıp onu bekleyemedim benım elimdekilerden hazırladım. :) Teşekkür ederim beğeniniz için..Buarada videoda 2 kere düşen(bi videonun başında birde ortasında rampadan düşen) Özgür :):):):)

:D video süper olmuş ya bide benim omzuma gelen yükseklikteki dorpları :eek: çekebilseydik keşke :D :D yavaş yavaş film hazırlıkları ilerliyor ;)

bu arada youtube verisyonunu değil alttaki linktekini izlemenizi tavsiye ederim orada çok daha güzel çıkmış ;)

Video çok güzel olmuş.Benim kazak işi bozuyor ama :) baya büyük göstermiş beni :D.Erkal abi bizim boyumuz kadar yerden atladığımızıda koysaydın keşke.

@ErkaLPuhaaaaa :D Bikerem 1.sinde düşmedim bisikletin üzerinden atladım az kalsın kapaklanıyordum bisiklet bayaa bi geride kaldı:)yinede yetişdim hatda geçdim sizi taki 2.düşüşe kadar.:rolleyes: karnım hala ağrıyor sele karnıma geçmiş biraz düşerken.Çok daha güzel videolar çekebilirizde herkez açmış bisiklete binmeye.Şurdan inelim burdan inelim derken akşam oldu zaten.Filme odaklansaydık bukadar çok şey yapamazdık.

@Özgür

:D1. düşüşten sonra herkes aşağı iniyor yukarı doğru koşan bir adam var :D

şu kamera işini de ayarlayabilsek güzel video kaydı yapılabilecek bir kamera bulsak tam süper olucak ;)

Video boyunca indiniz de inmek için çıkmak ne kadar sürüyor merak ettim :)

Şu bisiklet toplasam da ben de gelsem bir-iki de biz düşeriz Özgür kötü hissetmesin kendini :D

VIDEO (720x576) 45 mb - 3:42
(link)

grup, ham videolar için iletişime geçiniz :D

arkadaşlar bravo çok güzel video ayaklarınıza sağlık.bizim free ridelerde gelsin bizde koyarız foruma video falan.

@Sahinoz
Çıkma kısmını hesaplamak için iniş süresini yaklaşık 10 la çarp:rolleyes: Düşmekde bu işin bir parçası bunu başdan kabullenmek gerek.Onunda zevki ayrı tabi yeterince koruma kullanıyorsan.

güzel video olmuş tebrik ederim parkur güzel...

erkalcığım ğüzel bir calışma olmuş helal olsun sizlere

güzel video olmuş ama doğru youtube den izlemek zor:D,eğim azcık daha fazla olsaymış süper olurmuş ama yine de gelebilmeyi çok isterdim ya,o 360 memocana mı ait bu arada?

Geri