Scudo Sports

Bütçe küçük hedef degil...:)

Sizce bu fukara borla siyah sıfır mı almalı yksa bu bütçe ile 2.el bişeylr mi baksın?

• Toplam katılım
    19
Tepki
2
Selamamın aleyküm herkeze ;
Arkadaşalar site çok hoşuma gitti ve yeni üye oldum ama oldukca hoşuma gitti bisikletimi alabilrsem burdayım :) uzatmadan konuya gelelim arkadaşlar bn bütce dar 400 ü zor topladım hali ile ögrenci adam...:) kendim alıcam burda 1-2 whistle gördüm,sahibindde de 400 e görmüştüm burdada biraz fark war ama onu satan arkadaşlarla konuşuruzda benim boy 185 inç o kadar farkedermi ve bu küçük bütceme uygun asfalt ve toprak yolda gidicegim uzun süreli bir bisikle arıyorum bütçeye göre 2.el tabi:) tasielerinizi bekliyorum biraz uzun oldu farkındayım:) ama ne olursa olsun yazın fikirleriniz önemli şimdiden saolun...

Birde bunu gördüm (link)
Selametle..

Scudo
400 ytl ye sedonanın sıfır bisikletini alırsın arkadaşım ben 450 ye aldım gerçi ama kartla taksitli aldım sen peşin alırsan inerler fiyatta bisikletten şimdilik memnunum senin dediğin gibi asfalt için aldım çok toprakta biniyorum hoplama zıplama yapmicaksan tavsiye ederim sedona vitra yada borla seçim senin

saol fikrin için sedona lara baktım ama ne biliyi whistle çok hoşuma gitti bunların aralarında ama oda bi seçenek... 2.el çok mu kötü olurda?Borlayıda 1-2 yerebaktım havale fiyatı yani nakit 455:)

Bence o siteden baktığınız Kron'u almayın. 2. el düşünüosan Sedona 711v,Kron XC 1000,Kron XC 500 modellerini bulabilirsin o fiyatlara.

Kron 500 yerine Borla yı tavsiye ederim..
Size sunabilceğim seçenekler;
-Sedona Borla,
-Sedona 711v
-Kron xc1000

Şimdiden hayırlı olsun..İyi forumlar..

Hepinize teker teker teşekürler ;
ya bu borla ya baktım da 711v ve x500 daha çok hoşuma gitti ona göre uzun süre kulllanmayı düşündügüm için görünüş ve saglamlık 2 önemli kriter benim için... Ama 711v nin sıfır ı bnm bütçeyi aşıyo 2.el de pek göremedim..

@hayko-cepkin

400 YTL ye nerde satılıyo? 400 ytl ye var ise ng 650 yerine onu alayım. ama taksitli çünkü 2 tane alacam hem kendime hem eşime
ben 1.84 eşim 1.75 civarında..

arkadaşlar burda (link) kırmızı,siyah,mavi dio borlanın siyahı warsa alıcam hemen kırmızı sevmiyorum:)

tamam beyler warmış ya çok teredüt ediyorum alıyım mı borla siah sıfır :D alın derseniz alıcam :) bi yardım :)

iyi diyosnz hoş diyosunuz arkadaşlarda herkez üretimi durdu piyasada yok diyo...

arkadaşlar bu whistleyi almak için arkadaşla anlaştım perembe alıcam inaallah aldıgımarkadaş 1 2 hafta kullanana bildim diyor resmlerde oldukca temiz duruyo bmx almak içn satıomuş yorumlarınızı bekliyorum... :)

http://www.hizliresim.com/2008/7/1/3562.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/7/1/3574.jpg

bunuda almayıo kron xc1000 alıyorum :D 16inç 180 civarı boy a sorun olurmu?

ya arkadaşlar avrupa yakasında Sedona Borla bulabileceğim yerler nereler çoğu anadolu yakasınnda ve fiyatları 500 civarına geliyo ...

Geri