Scudo Sports

Bütçe 1500 TL MTB Tavsiyeleriniz

Onurcan Ökse

Daimi Üye
Tepki
29
İsim
Onur Can Ökse
Bisiklet
Claud Butler
Arkadaşlar bir arkadaşım bisiklet sporuna başlıyor bütçesi 1500 TL MTB bisiklet istiyor. Bende fazla anlamadığım için birşey diyemediğim için buraya danışmaya karar verdim. Tavsiyeleriniz bekliyorum

Scudo
(link)

Geçenler forumdan bir arkadaş nakit olarak 1300 TL ye aldı. İyi parçalardan oluşan yerli marka bir bisiklet. Teknik servisi oldukça kuvvetlidir.

Ghost se1175 (link)
Salcano INSOMNIA 26'' HD (link)

(link)

Full deore sistemdir. Fiyat performans olarak gayet iyi bisiklettir. Pazarlıkla 1500 e yakın bir rakamdan alırsınız.

(link) big 929 uda ekledim listeye

Yaklasik 1-2 ay once Sedona 920 aldim gayet memnunum tavsiyede ederim bi bak istersen 700$ fiyati var.

Kullanmaya usendigimden turkce karakterler yok ama bunlar hep tepetolk!!!

(link) kardeş 2 hafta önce aldım bisiklet tek kelimeyle müthiş full deore 2014 set var akışıda çok iyi

@Tahsin Y.

Merhaba ben de 2 gun once 920 aldım ben de cok memnunum fakat hidrolik frende sanki biraz performans eksikliği var frene ilk basislarda fazla etki alamiyorum iyice sikinca durdurabiliyorum. Onceki v fren sanki daha iyi durduruyordu belki bisiklet yenidir diye sizde böyle bir problem var mi

@Deniz İLİKÇİ
Ben bir sorun yasamadim frene bastigimda yavaslatmaya basladigini hissediyorum ama lastigi kitlemek icin saglam basmak gerekiyor

Geri