Scudo Sports

Bursa'da Giant escape 1 bisikletimiz calindi

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.546
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaslar beyaz renk Giant escape 1 bisikletimiz, bugun Bursa Yunusemre mahallesi 2. Vatan caddesi a101 önünden calinmiştir. Arkasinda bagaj demiri vardir. Ve L Bedendir. Gorenlerin , bize ulasmasini rica ediyoruz .
Irtibat telefonu +90 553 593 54 69 ( murat bey)
IMG-20200904-WA0005.jpg

Scudo
Benim bu bisikleti sürmüş olma ihtimalim var mı? Üzüldüm bak şimdi.
Var tabi bizim Murat'in bisikleti hani beraber tura da cikmistik canim. Yaşiyor musun la sen ehehe

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Rip
Alışveriş için girdiniz çıktınız, o arada götürdüler demek ha? Çok geçmiş olsun, umarım bulunur tez vakit
Cok yakin bir dostumun bisikletini alisveris merkezine girdigi anda yaklasik 16 yaslarinda , zayif, kisa kivircik sacli, 174 boylarinda bi cocuk çalıyor.

Çok geçmiş olsun. İnşallah şansınız yaver gider de bulunur🙏

Çok geçmiş olsun herhangi bir kilit vs yok muydu ?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
gecmis olsun

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hep senin yüzünden Cumhur...
Arkana marketler zincirini alıp, gidonuna poşet takıp insanları özendirip hırsızlara hedef yapıyorsun...
Şaka bir yana, zor olsa da umarım bulunur.
Hırsızın yaşı küçük olması tesadüf değil..
Çocuk yaş grubunun işlediği suçlara verilen cezaların düşüklüğü bu işten geçinen ailelerde "eşya taşımayı" :mad: :( meslek haline getirmiş durumda..

Hep senin yüzünden Cumhur...
Arkana marketler zincirini alıp, gidonuna poşet takıp insanları özendirip hırsızlara hedef yapıyorsun...
Şaka bir yana, zor olsa da umarım bulunur.
Hırsızın yaşı küçük olması tesadüf değil..
Çocuk yaş grubunun işlediği suçlara verilen cezaların düşüklüğü bu işten geçinen ailelerde "eşya taşımayı" :mad: :( meslek haline getirmiş durumda..
Sagol abi. Bisiklet sahibi cok yakin dostum. Cezalar yetersiz kaliyor malesef

Arkadaşlar bisiklet benim. Aslında bisikleti yavaş yavaş çaldılar. Önce siboplar, sonra suluk, sonra pompa... Bir gün bunun da olacağı belliydi. Bisikleti bulamam ama o adamı bulurum. Biz yine yardımcı olursanız sevinirim.

Çok geçmiş olsun.
Ortalıkta beyaz L beden Giant görürsem aklımda olsun.

Gerçekten çok sinirlendim. Avrupa'da insanlar bisikletini direkt bir sürü bisikletin bulunduğu yere "atıyorlar" ve hiçbir sıkıntı olmuyor. Türkiye'de evimizin kapısına kitlediğimiz bisiklet çalınıyor. Çok sinirliyim arkadaş çok!

Çocuk yaş grubunun işlediği suçlara verilen cezaların düşüklüğü
Maalesef haklısınız abi,buna en yakın olayı biz hergün sosyal medyadan duyuyor ve üzülerek takip ediyoruz,İzmir'de yaşayanlar duymuştur mutlaka özellikle tepecik tarafında Polat isminde 13 14 yaşlarında afedersiniz bir velet var,her hafta bir motor çalıyor ve yakalanıyor ama karakola ön kapıdan girip arka kapıdan salınıyor,bu yaklaşık 2 yıldır bu vaziyette,şimdi bu çocuk yürüyen suç makinesi yolunda emin adımlarla ilerliyor,şuan belki masum görünüyor ama bu çocuğun ıslah olması için illaki birilerinimi öldürmesi gerekiyor.

@Mura7Mac1t Geçmiş olsun.

Kadrodaki QR kodu bisikleti yakından görenler taratırlarsa en kolay yoldan bisikletin kadro seri numarasına ulaşabilirler. Fotoğrafta QR kodun yerini gösterip, bi de seri numarasını eklerseniz tarafınıza daha kesin dönüşler olabilir.

O
Gerçekten çok sinirlendim. Avrupa'da insanlar bisikletini direkt bir sürü bisikletin bulunduğu yere "atıyorlar" ve hiçbir sıkıntı olmuyor. Türkiye'de evimizin kapısına kitlediğimiz bisiklet çalınıyor. Çok sinirliyim arkadaş çok!
2019 yılında Almanya’da 271 bin, Hollanda’da ise 1 milyona yakın bisiklet hırsızlığı vakası görülmüş.

Geri