2010'lu yıllarda (2012) Bursa'da sokakta park edili aracımın sol dikiz aynasını sokaktan koşarak geçen biri bilerek çarpmak suretiyle kırdı. Olayı apartman önündeki kamera cekti. Yapan kişinin yüzü görülüyor. Civardaki bir lisede öğrencilerden biri, çok büyük ihtimal. Olay sonrası yaptığım başvuruda 2 polis gelip tutanak tuttu. Sonra "kovuşturmaya yer olmadığına dair..." diye başlayan bir kağıt geldi !
Daha sonraki yıllarda (2014) havalı görünümde spor araç aldım o yüzden artık sokağa değil apartman arasındaki bir arsa boşluğuna park etmeye başladım. Aracın hiçbir yeri sokağa kaldırıma taşmıyor tamamen apartman arasında park edili. O bölgeyi de dışardan kamera çekiyor. 18-20 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim başka biri gelip aracın sürücü kapısına tüm gücüyle tek tekme atıp kaçtı. Mart ayı. Postal gibi birşey giydiği için aracın sacı kalın da olsa ufak bir göçük oluştu. Yapan kişinin yüzü görülüyor. Yine başvuru yapıldı, polisler geldi, tutanak tutuldu, kayıtlar alındı. Sokak dışında özel arsaya girerek yapılan bir eylem olduğu için bu kez işlem yapılır diye bekliyorum ancak yine kovuşturmaya gerek olmadığına dair... kağıdı geldi ! Avukatımla konuştum, ne yapılabilir gibisinden. Adliyeden dedektif gelip olay yerini inceleyip raporlayacakmış, benim özel dedektif tutup olayı yapanı buldurmam gerekebilirmiş, ondan sonra dava açabilirmişim, bu arada tüm masrafları ben ödeyeceğim... Bıraktım, uğraşmadım. O günden sonra aracı paralı otoparka bırakmaya başladım. Sokakta park ettiğiniz Şahin Doğan Doblo Reno falan olsa sorun yok. Araç biraz güzel olsun, sokakta vandalizme uğruyor. Polis takip etmiyor. Nitekim o yüzden bu tipler rahatlıkla ortalıkta cirit atıyor.