Scudo Sports

Bursa Uludağ Üniversitesi Bisiklet Hırsızlığı

Passion

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Claud Butler
22 aralık cuma günü kitlemiştim bisikleti uludağ universitesinde metronun ordaki yere bugun baktım son günler yağmurlu diye sürmemiştim ordaydı bugun sabah 11 de yoktu biri almış götürmüş marka CLAUD BUTLER blackhawk modeli gören duyan olursa veya biri satmaya çalışırsa benimle irtibata geçerse çok sevinirim

bisikletin resmi

d718Wr.jpg

(kendi bisikletim değil)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Passion Öncelikle geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda bulursunuz.''Metronun oradaki yer'' dediğinize göre muhakkak kamera görüntüleri vardır.Polise şikayette bulunun.Let go sahibinden gibi siteleri takip edin.Bit pazarını dolaşın.
Yalnız anlamakta güçlük çektiğim konu bisikleti 5 gün nasıl dışarıda bırakabiliyorsunuz.(dışarıda çakallar dört dönerken)Bu ''metronun oradaki yer'' çok mu güvenli izole bir yer mi?

• Beğen
@hamlet2006 abi olay 'öğrenci' olmakta bitior eger yurtta kaliorsan ve yurdun bahcesi de yoksa bisikleti sokcak bi yerin kalmiyor ne yazik ki durumlar ogrenci adam icin boyle ve bu yuzden 400 500 u gecmicek bisikletler alip uzulerek de olsa disari birakioruz.. Benimki yurdun demir korkuluklarina bagli 3 kilitle bazen kilitleri sokmekle ugrasmamak icin yanindan es geciorum okul icin otobuse yoneliorum(kiş oldugu icin biraz da tabi ) :uzgnm: İnş bisikleti bulunur kardesimizin çalan kisilerin de bi yerlerinden kendilerinden yakinlarindan çikar da bi dusünürler ins.. beddua ettiriorlar adama gece gece serefsizler

Arkadaşlar biraz tgrt haberi izleyin lütfen:)
Ben kilitlemiştimle olmuyor bu işler..

@mmakif Sizin gerçekten yapabileceğiniz pek birşey yokmuş.Sizin dediğiniz gibi olunca insanın aklı kalır.Hırsıza kilit dayanmaz.

• Beğen
Üniversitem çok güzel anılarım var hâlâ daha fakat orası çok yoğun kalabalık olan bi yer keşke daha güvenli bir yere kilitleseydiniz

Ben o bolgede calisiyorum . Gecen eve gitmek icin o metro hattindaki alt gecitten gecip otobus duraklarina yonelirken hemen metro tunel cikisinda kilitli vaziyette gordum bunu .Dikkatimi cekti hatta inceledimde biraz. Kesin o bisiklettir bu tahminim. Uzuldum dostum. Cok sade ve şık makineydi. Uzuldum valla simdi acaba nazar mi degdirdim diye :( gecmis olsun

Guvenliklere rica etseniz amirlerine hatta belki kameradan tespit edilir o kansiz tahta kurusu

Tam @mariokaldato nun sevdiği stil bir bisiklet. Hem amerganigıl hemde mersedes bu bisiklete tarz olarak benziyor. Yanlış anlaşılmasın bu işte kaldıratonun parmağı var sümme haşa demem, sadece kaldato bir iz sürse bu bisikleti bulur zannedersem.

Geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur.

@mehmetsunu
Abi o bolge o kadar kalabalikki dusun yani ben bile fark edilmiyorum o hengamede

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
calinmadan önce konu açsaydin be ya birakacak yerim yok diye .raşit dayi sende kalsin yer kirasi bile istemezdi rasit dayim.

@enrique
Aynen ya ayarlardik bi yer

Geri