ben bu ürünün gerçeğini gördum pek sağlam gibi gelmedi fotoğraflarda çok güzel cıkmış mahzeme kaliteside çok başaralı diğil ama genede iş görür fiyat olarak iyi bir alternatif...
@aykut alihocaoğlu merhaba ürünü gecen sene bir arkadaşta görmüştüm uzun süre kullanılacak bir spdye benzemiyor ama 40 dolar denemek alışmak için uygun gibi duruyor alışıp 1 veya 2 sezon sonra daha kaliteli spd ye geçebilirsiniz..Ben ürünü kullanmadım o yüzden burdaki yorumum kişisel bir gözlem zaten üründe çin malı yüksek bir dayanma performansı beklemek yanlış olur dediğim gibi başlangıç için alına bilinir yorumlarım sizi yanıltmasın belki başka kullanan arkadaşlar varsa size yardımcı olsun...
Selamlar..
@m.klcts bu spd için hiç bir bilgiye sahip diğilim ben yol bisikletinde de sidi marka mtb spd kullanıyorum.. yarı fiyatına düştüğü için cazip gözükuyor ama siz genede türk sitelerini araştırın bu ara iyi indirimler var..
@m.klcts bazen insanlar yanlış numara alabiliyorlar veya yanlış tercihlerde bununa biliyorlar bir iki kere giyilip bir kenarda duracağına satıyorlar bu tarz bi şey bulursanız alabilirsiniz..az önce erdoğanlar bisiklete baktım bu uygun gibi bilindik bir marka ve kargo bedava siz delta ve diğer bisiklet mağzalarınada bakarsanız belki daha uygun ve kendinize göre bir alternatıf bulabilirsiniz 2ci el almaktansa bu yolu takip edebilirsiniz...