Scudo Sports

Bunlardan birini almak istiyorum.

barbaros soylerkaya

Aktif Üye
Tepki
22
İsim
Barbaros Söylerkaya
Bisiklet
Trek
2013 model trek DS 8.3 um var. Mrb bende tertemiz bir trek DS 8.3 var. Üzerinde geçen hafta taktirdigim ( 650 tl) alivio full set var yokuslarda harika randıman veriyor.uzerinde bontrager silicon sele takılı 50 km de hissetmiyorsun bile. Ama bende artık bir yol bisikletine geçmek istiyorum

geçen sene bayramda almıştım.vodafonun üst düzey bir yöneticisinden .adamcağız bel fıtığı teşhisi ile 3 5 kez binmiş daha sonra binememisti.daha senesinde çizik bile yoktur.bende 6 ay önce goccia zero aldım elektrikli fakat istediğim etkiyi saglamadi.yinede satmaya kıyamıyorum zira arabanın bagajında istediğim yere gidiliyor. Baktım ki sürekli asfalt yoldayim guzergahim çamlıca bostancı sahil yolu böyle bir bisikleti denemek istiyorum.daha öncesinde yine trek yol bisikletim vardı ama o zaman hem kilom fazlaydı hemdeyol bisikleti için tecrübem. Yetersizdi.

Birinci önceliğim yokuslarda daha randımanlı bir Bisiklet olması ve hafif olması.

Bununla ilgili gorusmelerimi yapıyorum.birkaç model ile ilerleyip karar verelim istiyorum. Kriterlerimo ve butcemimde göz önünde tutmam gerekiyor.

Ya trek DS 8.3 u de satip yada takas ile uzerine 1500 civari eklemem lazım yada daha dusuk bütçeli bir Bisiklet seçip önce yol bisikletinden emin olup sonra trek i satmalimiyim.

Seçtikleri şunlar

scott S10 Sram Rival 7,9Kg 2.900tl

Salcano Full Karbon XRS022 Ful105-AksiumSet 3000 civari

Scott speedster s50 2009 model

Mosso 722 full 105. 1.750tl

Ghost Race 5000 28 Jant 105 setli 3500 civari

Scudo
scott ve ghost benim gözümde bir numara maddi şartlar el verirse bence scott s10 sram rival almalısınız. Ama bu benim düşüncem zevkler tartışılmaz.

Arkadaşlar yokmu başka teknik olarak yardımcı olacak.pazartesi bu işi bitirmek lazım.eğer scoot s10 alirsam hem bisikletimi vermem lazım hemde üzerine 1500 civarı bir para vermem lazım
Mossoyu 1500 civarına bisikleti vermeden alabiliyorum. Aralarında 1 kilo oynuyor. Bu bisiklet için değer bir paramı

Teknik olarak değilde ben olsam salcano karbonu alırdım. O kadar para verecem çok basit bir tasarımı olacak. t. Kadro karbon . Ağırlık olarak scott a yakındır sanıyorum. Ama Scott un da bu parçalarla bu fiyata bulmak zor. Salcano yarış motoru tarzında çok dikkat çekici duruyor. Hocam bu bir tercih meselesi. Hepsi alınabilir küçük pazarlıklarla. Ben olsam Salcanoyu karbon olduğu için ve tasarımı diğerlerinden çok üstün olduğu için tercih ederdim. iyi geceler

Tekrar merhaba. Eğer mosso'yu almak istiyorsanız acımayın alın. Eminim ki o bisikletten çok memnun olacaksınız. Teknik olarak derseniz neredeyse takım olarak Shimano Sora kullanılmış. Kullanıcıları memnun ,ama ayarı düzgün yapılı değilse( kendi bisikletimde öyle oldu muhtelemen taşıma sırasında darbe gördü) vites geçişleri sıkıntılı olabiliyor bisikleti aldıktan sonra işinin ehli bir ustaya götürüseniz kontrolleri yaptırdıktan sonra size keyifli anlar yaşatacağına eminim. Umarım bisikletin seni bulur. iyi geceler

Scott s10 almaya karar ververdim.kullanan arkadaşlarım varmi

Konu kapanmıştır.sayın yönetici bu konuyu nasıl kapatabilirim

Geri