seyahat edersek, teknik destek ve gerekli malzeme konusunda bize makul fiyatlarla yardımcı olacağını düşündüğünüz firma isimlerini paylaşabilir misinz?
@Mehmet Metin Levent kurda sormuşlar neden boynun kalın'oda kendi işimi kendim görürüm demiş' kısaca kendi jantımı akordumu,lastik soğuk ve sıcak yamamı fren ve papuç ayarımı ve diğer bütün bisiklet işlerimi ,kendim görürüm gelelim malzemeye onuda (link) burdan alırım etikete ve isme para vermem ama yinede usta ve adam esnaf derken pendik efor bisiklet şenol derim adamdır,lnsandır,esnafdır ve ustadır.
Erasta Alışveriş merkezi içindeki DECATHLON daki arkadaşları öneririm..
Üçüncüyü yazamıyorum , bugüne kadar gittiğim diğer onlarca bisikletçinin esnaflığını geçtim insanlığı bile tartışılırdı.Selam vermeyi,selam almayı, konuşmayı ,eleştiri yapıp düzeltme istediğinizdeki kaba tavırları ,sizi bilgisiz yerine koyup söğüşlemeye çalışmaları, dükkanının-üstünün başının temizliğini dahi beceremeyenlerden kişilerden ; iyi/kaliteli hizmet ve satış sonrası destek beklemek hayal . syg
Elazığ için iki önerim var eğer arıza tespiti zor veya dikkat gerektiren bir tamir varsa turcu babaya gidin eger parca alip kendiniz takacaksaniz sanayi caddesindeki bisikletciye gidin
Erzurum;
1- Pınar ticaret (taş mağazalar karşısında, İsmail bey)
2- Salcano bayi (terminal cad. Yunus bey)
3- Kron bayi var ama henüz hiç yolum düşmedi.