Berke
Road Bike Cyclist
- Tepki
- 5.223
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- KTM
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bugün Bebek'ten geçerken bir tane şahin sürücüsü Arnavutköy'e kadar arkamdaydı, sonra önüme geçti sıkıştırmaya çalıştı ben hemen durdum, sonra arkadan yavaşça gitmeye devam ettim ışıklarda durdu arabadan indi küfür etmeye başladı halbuki ben ona hiç bir şey yapmamışken yolumda gidiyordum, neyse indi araçtan anladım ki kafası güzel ve cebinde kesici alet gördüm bulaşmak istemedim biraz geri kaçtım, üstüme doğru gelmeye başladı sonra ilerledi bende karşı şeritte tersten sürmeye başladım Kuruçeşme'ye gelince arabası bozuldu büyük ihtimal benzini bitmişti araba stop ediyordu Allah çabuk cezasını verdi, hafif yaklaştım ayıptır söylemesi 2-3 küfür ben salladım ve uzaklaştım adamın plakası 41 idi ve tipinden İstanbullu olmadığı belliydi şansıma arkamda 2-3 bisikletli vardı onlarda müdahale edecekti ama durdurdum onları sonra onlardan da küfür yedi ve yolumuza devam ettik, yediği laflardan sonra yüz ifadesi çok komikti sinirden delirmişti
Adamın plakası elimde ama tabi ki hiç bir şey yapılmayacak şikayet etsem bile, tek çare bunun gibiler ile uğraşmayın direk yolunuza bakın arkadaşlar dağdan iniyorlar bağdakini kovuyorlar ve bunun gibiler hiç bir zaman hayatımızdan eksik olmuyor..