Scudo Sports

bugün oğlum doğdu

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.367
bugün saat 10 sularında oglum onur kaan dünyaya gözlerini açtı.
bende bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim. henüz evimize gelmedi oğlum ama bu sabahı nasıl ederim bilmiyorum artık

Scudo
Gözünüz aydın, tebrik ederim Nuri Abi. Vatana millete hayırlı, anne babasına saygılı, sağlıklı bir evlat olur inşallah :).

Gözünaydın, Allah analı babalı, sağlıklı büyütsün inşallah.Bir bisikletçi daha kazandık :)

vayy baba oldun demek nuri abi Allah herşeyin başında sağlık versin analı babalı büyütsün peki bisikletci olacak mı?? :)

bir junior bisikletçimiz daha oldu diyebiliriz herhalde:) Hayırlı olsun, umarım bahtı da güzel olur.

ne mutlu size... bakalım oğlunuzun ilk bisikletini ne zaman alacaksınız..

• Beğen
Tepkiler: sare
Nuri merhaba,çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Bisikletforum bir üye daha kazandı..

selam nuri abi
baba oldun ne güzel allah analı babalı büyütsün yeni bir bisikletçi daha doğdu :) bahtı açık olsun

nurıcim Allah analı babalı buyutsun.hayırlı uzun omurler nasıp etsın.benimde 2 hafta once 2 yegenım dunyaya geldı.bu ufaklıkların hepsı super tatlı seyler.

Allah analı babalı büyütsün. Scott'ın çok şukela bisikletleri var ;) İlk bisikleti olmasa da, ikinci bisikleti olabilir mi acaba? :) Bence olmalı, benim alıp binesim geldi, o derece güzeller.

http://bikeandoutdoor.com/uploaded/urun/big_200083_1146739026.jpg

Biraz daha büyüyünce ise:

http://bikeandoutdoor.com/uploaded/urun/big_asli1_1146672813.jpg

Çok büyüyünce de bi Scale 10'u hak eder inşallah

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
ohh masallah, allah anali babali buyutsun ve saglikli bir hayat dilerim... :)
gorusmek uzere hoscakalin

• Beğen
Merhaba,

Öncelikle oğlunuza yaşanası bir Dünya'da sağlıklı, huzurlu, başarı dolu yıllar dilerim.

Desenize bir bisikletçi daha geliyor...:)

Saygılarımla

• Beğen
çok çok sevindim. allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün inşallah.
paylaşımınıza çok sevindim. kaan' a bol şans ve en güzel küçük bisikleti diliyorum ki, babası alsın:)

• Beğen
Onur Kaan'a ailesiyle birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum. Genç anne ve babayı da kutluyorum.
Bisikletsevenlere bir üye daha geldi...Ne mutlu bize...

• Beğen
merhaba Nuri abi,öncelikle bu güzel haberi bizimle paylaştığın için teşekkürler
Allah analı,babalı büyütsün inşallah.Gelecekte babasına çeken,çevresine örnek,vatana ve millete yararlı bir insan olur inşallah
mutluluğunuz eksilmesin
iyi forumlar

• Beğen
Geri