Scudo Sports

Bugün hangi filmi izledin?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
foruma baktım da böyle bir başlık açılmamış, uzun vadede faydalı olacağını düşünüyorum.. "şu filmi izledim, beğendim beğenmedim" gibi (spoiler vermeden) kısa yorumlar da yazılabilir.

açılışı yapalım o halde;

az önce "terminatör genisys"i izledim.. khaleesi'yi görünce önce tanıyamadım.. jai courtney yan rollerin adamıdır, başrole gitmemiş sanki.. bir de arnold abi fena yaşlanmış be :krktm:

Scudo
Görevimiz tehlike 5'i izledim ben de. Uzun bir aradan sonra serinin devamı olan güzel bir film, akışı,serideki diğer filmlere benziyor .tavsiye ederim.(Eh,Tom amca da yaşlanmış tabi [emoji1] )

san anders fayi gerçekten müthiş film,görsel olarak muhteşem.

5 dakika önce Tomorrowland'i bitirdim; fena değil ama çok da iyi değil, eğlenceli :harika:

Bende kimliksiz diye bir film özledim efsane aksiyon sevenlere tavsiye edilir

• Beğen
Tepkiler: slhcn
Aynen bende baktım biraz ona

Bugün değil de 2 gün önce Labirent: Alev Deneylerini izledim ve beğendim. Aksiyon durmuyor filmde :harika:

The aviator , çok haraketli bir film değil ama oyunculuklar çok iyi , süresi uzun 2s 50dk.

(link)he Godfather

"Günah Şehri"ni izledim.Hikayenin işleniş tarzı çok ilginç.Çekim teknikleri de ilginç olmuş.Eğlencelik izlenilebilir,filmden kopmadan izleyebildim.

Yeni Yıl Şarkısı'nı izledim :) harika animasyon...

Prestige adlı sihirbazlık ve ilüzyon konusu üzerine kurgulanmış filmi 3.kez izledim :) Müthiş gizemli bir film. Filmin sonunda ağzını açık bırakıyor insanın. Şiddetle tavsiye ederim mutlaka izleyin.

Son 2 iki günde inanılmaz örümcek adam 1 ve 2, resident evil Ölümden sonra, son durak 5, elysium yeni cennet,açlık oyunları Ateş'i yakalamak, izledim

Bayramda tekrar izlediklerimiz:
Silent Hill - Pulp Fuction: kurgu, müzikler vs.10 numara - Crash - Se7en
http://s24.postimg.org/4k7x2mhhx/best_movie.jpg

• Beğen
Tepkiler: serpenter
@slhcn bahsettiğiniz filmi izleyeli çok uzun zaman olmuştu, içeriğini dahi hatırlamıyorum.. bu akşam tekrar izleyim bari :)

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

• Beğen
Maze Runner: The Scorch Trials (Labirent: Alev Deneyleri) (Sinemada)
(Filmin yine bitmemesi artık sıkmaya başladı :))

Mission: Impossible - Rogue Nation

Terminatör: Genisys

Jurassic World

Spy

• Beğen
Geri