enes savaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 297
- Bisiklet
- Salcano
Öncelikle ne olursa olsun herkes KASK taksın ! diyerek başlamak istiyorum.
Kaza geliyorum demez mi - evet demez.
İş bu ya işte öğle saatlerinde yağmur yağıyordu ve ben de ekmek almaya çıktım (mecburen.)
Giderken hiçbir şey olmadı ama dönüşte olanlar oldu ve tam kırmızı köprünün üstünden geçerken (hani bilirsiniz ya böyle demirden yapıyorlar genelde kısa oluyor insanların geçesi için )işte orası da hafif aşağıya doğru eyimli böyle oradan inerken karşımda küçük bir kız çocuğu vardı , ben de dedim yanından geçer giderim GEÇEMEDİM ! Çocuğa çarpmıyım diye hem de bir karışlık suya hızlıca girmeyeyim diye tam arka freni kavradım (aklıma gelmedi) keşke kavramasaydım hava yağmur geçtiğim yer demir hafiften de hızlıydım , frene basmamla neye uğradığımı şaşırdım
Bir anda arka lastik kitlendi kızakladı yan yaptı ben soluma düştüm haliyle bisiklette ben de ters düz olduk ! Yerde belki 2-3 dk kıvrandım şokun etkisiyle konuşamaz hale geldim. Kafamda kask ta yoktu yani hiç düşeceğim aklıma gelmezdi sonuçta ekmek alıp dönecektim ama o yol bana zehir oldu ! Allahtan fazla yaralanmadım sadece dizimde yara ve şişlik var fazla basamıyorum ayağımın üstünde.Siz siz olun özellikle yağışlı havada kasksız çıkmayın yola ve freni çok hassas kullanın saygılarımla.
http://l1310.hizliresim.com/1g/k/tnf2l.jpg
Kaza geliyorum demez mi - evet demez.
İş bu ya işte öğle saatlerinde yağmur yağıyordu ve ben de ekmek almaya çıktım (mecburen.)
Giderken hiçbir şey olmadı ama dönüşte olanlar oldu ve tam kırmızı köprünün üstünden geçerken (hani bilirsiniz ya böyle demirden yapıyorlar genelde kısa oluyor insanların geçesi için )işte orası da hafif aşağıya doğru eyimli böyle oradan inerken karşımda küçük bir kız çocuğu vardı , ben de dedim yanından geçer giderim GEÇEMEDİM ! Çocuğa çarpmıyım diye hem de bir karışlık suya hızlıca girmeyeyim diye tam arka freni kavradım (aklıma gelmedi) keşke kavramasaydım hava yağmur geçtiğim yer demir hafiften de hızlıydım , frene basmamla neye uğradığımı şaşırdım
http://l1310.hizliresim.com/1g/k/tnf2l.jpg