Scudo Sports

Buda Benim 18 Kg'lık Bisikletim :)

Scudo
Resmi tekrar yüklermisin? :)
Alla allaa acaba benim bilgisayardan dolayı mı göremiyorum resimleri..?

http://i218.photobucket.com/albums/cc25/zoeturkey/grnt017d.jpg

bence normalde gözükmesi lazımdı. ekstra birşey yapmaya gerek yoktu. sanırsam imageshack la alakalı bir sorun olmuştur. az önce başka fotolarda gözükmüyordu. Şimdi gözüküyor:)
Selesi rahatsız etmiyormu onun :)

İyi satışlar. Yalnız sana rahat gelebilir ama alacak kişiye pek rahat geleceğini sanmıyorum o selenin :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk Esgen
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama, bu tür bisikletler bu forumda hiç satılamadı. Bu forumun % 90'ı bisikletler hakkında çok bilgili kişilerdir. Bu yüzden talep olmuyor. Siz yine de deneyin ve görün.

• Beğen
Tepkiler: Faruk UZUNKÖPRÜ
Yok Morelim Bozulmaz ; Düşünceniz İçin Sağolun Ben Sadece Şansımı Denemek İstiyorum Bilgi Sahibi Olan Kişiler Etrafındaki Küçük Kişilere Yada Ulaşım İçin Kullanmak Amaçlı Alabilirler Zaten Forumda Fazla Durmayacaktır Ilanım Ben Sadece Şansımı Denemek Istedım.

umarım satarsın sanırım aklında bunu satıp sabit kadrolu bir bisiklet almak var umarım satılır benimde böyle bir bisikletim vardı.yeni bir bisiklet toplayınca onuda bisikletçiye verdim satması için.

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
@gecesefasi_52fb

Arkadaşım ne demek istedin ? bide bisikletleri küçük görmek yasak diye biliyorum..!

En iyisi senin olandır sevgili dostum, sen rahatsan ve mutlu isen hiçbir sorun yok.
Ama sonraki bisiklet tercihin eminim sabit kadro ön amortisörlü tipik bir MTB olmalı.
Sevgi ile...
(Söylenilenler bisikletine olan sevgini azaltmasın...)

• Beğen
Güzel bisiklet. Rengi çok güzel.
Satmayın bence. Ucuza gider yazık olur. 50,60 liraya satacağınıza ihtiyacı olan birine verin daha iyi.

• Beğen
@gecesefasi_52fb

Türkçe! nize hayran kaldım. Moderatör arkadaşların konuya önem göstermelerini rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: Efrahim ÖZCAN
Geri