Scudo Sports

Bu ses beni çıldırtacak

Tepki
0
Bisiklet
Kron
Arkqdaslar bisikletim kron xc 500 hidrolik disk pedali cevirdikce pedakin oralardan bir yerden cit cit ses geliyor deliricem ne yapsam gitmedi bazi arkadaslar selenin kadroya girdihi yerden geliyor ses demisler arkadaslar benimki ordan gelmiyor oturmasamda cit cit ses geliyor ne yapmaliyim

Scudo
Bir bisikletçiye göstermelisin. Çıt çıt diye ses heryerden gelebilir.

bugüne kadar hep pedal ve göbekden yaşadım 2 gündür benimde başımda var herşeyi kontrol ettim pedallara basmıyokende çıtlıyor koltuğa oturmuyorkende çıtlıyor furş takımını cıkardım sıkdım gidon boğazı ve gidonuda cıkarıp baştan sıkdım halen çıt sesi geliyor. bisikleti yağ bidonuna batırıp çıkarıcam bi süre daha bulamazsam :)

aynakol göbeğinden geliyordur ses toz kaçtığında belli bir müddet yapar kesin çözüm göbeğin açılıp yatağın temizlenip yeniden takılmasır arkadasım

@semih çelik

Abi Haklı Benimde Şuan Olan Problemlerimden Biri 48 dişli göbeği bilyaları dağıldı ama full deore yapıcağım rulmanlıya geçicem o yüzden bekleyecek Göbekten Abi Yada Pedaldan Göbekteki bilyalar kırlınca olur çok yok yaptıysanız normaldir bastıkça daha çok kırılır daha çok ses yapar

Bide Boşluk Yada Kir Girincede Olabilir Abi

seleye oturmakla hiç ilgisi yokmuş bisiklete binen yük sele kelepçesinin etrafına biriken toz kum ve pislikten çıt sesi getiriyormuş hiç ihtimal vermedim ama çıkarıp sele kelepçesini güzelce yıkadım boruyuda güzelce sildim sele yuvasınında içini elim ulaşdıgı kadar sildim incecik de yagladım derdim çözüldü. oysaki ses ön taraflardan geliyor gibi oluyodu. çıt sesi başa bela :)

• Beğen
Tepkiler: alperen_69
semih kardeşim tam olarak ne yapınca ses gitti bana pedalın oralardan geliyor gibi geldi belkide bana ögle gelmiş olabilir ayrıntılı anlatabilrmisin lütfen

Büyük ihtimal içine para düşmüştür ondan çıt çıt diye ses geliyordur yoksa gelmez bana gelen birçok bisikletin içinde para vardı ben onları aldım ve sorun bitti istersen getir bir bakalım kaç para düşmüş görelim :) :) :)

Pedal gevşemiş veya takılan kısma toz falan da kaçmış olabilir. Pedalı çıkarıp ucunu temizleyip tekrar takabilirsin.

Geri