Scudo Sports

Bu resimden sonra yol bisikletinde kararsız kaldım yardım arkadaşlar

defro

Üye
Tepki
1
İsim
erkan
Bike-Crash2.jpg Arkadaşlar istanbul ve sivasta kullanmak üzere yol bisikleti alayım dedim. bir arkadaşımızın koydugu resim beni dehşete düşürdü istanbulda biraz bozuk yolda bisikleti bu hale gelmiş. Yol bisikletleri bi anda bu hale gelebiliyorsa ki sivasın yoları bazen bozuk oluyor dikkat harici ne gibi önlemler alırsak bu hale getirmeyebiliriz ?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
büyük ihtimal büyük bir kaza yapmış janttan anlaşılıyor.

Bu ancak bir aracın altında sürüklenmesiyle oluşacak bir durum diye düşünüyorum

Bu kazadan daha beter bir durum. Büyük olasılıkla bu bisikleti tır, kamyon, otobüs vs ezmiş. Bir benzerini arkadaşımın bisikletinde görmüştüm. Onun bisikletini de kamyon ezmişti. Sürüş esnasında böyle bir şeyin olması mümkün değil.. :)

"Yine dun sabah ciktim yola gidiyorum bi mazgali gormemisim girmemle takla atmam bir oldu..." durumu :D

İstanbul'da betıon yol mu varmış yahu :) Şaka tabii var birkaç yerde ama çok nadir :)

Fotoğrafı netten aradım şu tarz bir sitede görünüyor

(link)

@Eren cercizThe remains of a road bike after being run down by a heavy-duty truck

Benim anlamadığım bunları uyduran insanların yol bisikletiyle alıp veremediği nedir. Birde bunu uyduran varandaşta sağlam hayal gücü varmış :D

Bildiğin dırın önüne atmış çocuğu dır kamyon dır dır

İnternetten alınma üzerinden kamyon geçmiş bir bisiklet fotosu.
Bir bisikletin bozuk yol yüzünden bu hale gelebileceğine gerçekten inandınız mı?

Bunun üstünden kamyon geçmiş

Geri