Scudo Sports

Bu mataradan su icilir mi ümit bisiklet?

placan

Daimi Üye
Tepki
167
http://img519.imageshack.us/img519/5348/totem4919e88ed57a1vy2mv5.jpg

Dag bisikleti, çamur, toprak, kum, su.. bunlar sehir icinde bile cok uzak kavramlar degil. Ön lastikten olanca hiziyla firlarken her sey o matara kullanilir mi yahu Ümit Bisiklet

Scudo
Çamur tadı ve doğa sevenler için olsa gerek :D Yalnız, normalde mataralar öyle açık değil, kapaklıdır. Resim çekmek için öyle birşey takmış olabilirler. Bence asıl sorun o şekilde yerleştirilmiş suluk kafesi, hele kendi matarası kullanılmazsa, sık sık matarayı düşürecektir.

Amaç kullanan çocuklar arasında dikkat çeksin.

Tamamen saçma bir dizayn ve çok komik. Ancak bazı gençler bu bisikletin tipine bayılırlar, alıp bindiklerinde keşke almasaydım diye ayılırlar :)

Sulugu gectim, UMIT yazisinin üstten kesilmesi, kadrodaki alev desenlerinin yeri ve rengine de dikkat edin. Merida'dan birebir alinmis...

@VolkanÖzcan

işte size yarışlarda su içilen bir matara...

Fotoğraftaki yarışçı arkadaşımız Serkan Çalıcı... Kaçkar Bisiklet Kış Yarışları Serisi 1. yarış...

http://i394.photobucket.com/albums/pp27/hasan-cagri/DSCF7153.jpg

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
İyi de çamur yarışlarına bu bisikletle girilemez ki o camurun tadı alınabilsin:D..
2.cisi ise bu işte bir Çin işi parmağı var gibi seziyorum:p..

Eğer tartışılacak konu kadro dizaynı ise bilinçsiz kesimin gözünü boyalam için garip bir dizayn yapmışlar. Hoş görüntü de güzel olmamış :)

Sulupa gelecek çamur olayında ise, evet kadrodaki konumdan her türlü pisliğe mahruz kalacağı ortada. Fakat suluğun kadrodaki stndart yerinde bile bisikletin çamura girmesiyle suluğun çamur olmaması imkansız gibi bişey. Çağrı'nın eklediği fotoğraf ta bunun en güzel örneği :)

bir de ben görüş belirteyim dünyadaki çoğu kadro üreticisi firma dual-susp kadroların alt kısmına açar suluk vidalarını, sebebi ise üst boruyla alt boru arasına matara sığmayacağı için ve belli bir müşteri kitlesine hitab edildiği için zaten bu bisikletle kimsenin yarış koşacağını düşünmüyorum bu tür dizaynlar genellikle müşterilerden gelen talepler sonucunda ortaya çıkıyor (yani bu dizaynın çocuklar hastası ben çok gördüm çocuk full deoreli bisiklet yerine bu tank modellerden almayı tercih ediyor , amaç su içmek değil zaten aksesuarlı olması hoşuna gidiyor)...

Bence buradaki asıl sorun suyu çamurlu içmek değil, hareket halindeyken suluğu tak/çıkar yapmak. Allah korusun öndeki çukuru görememe söz konusu olabilir :D

ümit bis. demeyelım sadece. benım bıanchı bıs.ımde de boyleydı.. hıc kullanmadım.. :)

Geri