Scudo Sports

Bu kasklardan hangisi daha iyi?

n-king

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Scott
Merhaba,

Kask almayı düşünüyorum. Forumda kask kelimesi geçen birçok topik okudum. Ama karar vermemi kolaylaştırmak yerine daha da kararsız kalmama sebep oldu.

Öncelikle, bu benim ilk kaskım olacak. Ve bütçe olarak 50€ ayırabiliyorum.
Biraz araştırma yaptıktan sonra, aşağıdaki modellerden birini seçmeye karar verdim:

Model: Giro Skyline Fiyat: 40€ Ağırlık: ?
Model: Giro GXL (Atlas II) Fiyat: 55€ Ağırlık: ?
Model: Met Falco Fiyat: 43€ Ağırlık: 250gr
Model: Bell Ukon Fiyat: 40€ Ağırlık: 260gr

Bir de Met marka fakat Junior sınıfında olan modeller var. (52-57cm ölçülerinde. Acaba yetişkin bir insana küçük mü gelir? (Kafamı metre ile ölçtüm ve 55cm geldi.))

Model: Met Formula Fiyat: 40€ Ağırlık: 260gr
Model: Met Crackerjack Fiyat: 43€ Ağırlık: 230gr

Bu modellerden birini kullanan var mı? Ne kadar memnunsunuz? Bu modellere alternatif öneriniz var mı? (Not:Eğer ellerinde var ise, bu kaskları mağazadan deneme imkanım olabilir.)

Seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Eğer bu modelleri Türkiye'de faaliyet gösteren internet sitelerinden bulduysanız, beğendiğiniz modellerin ellerinde olup olmadığını telefonla sormanızı tavsiye ederim. Çünkü internette ellerinde var gibi görünen ürünlerin çoğu ellerinde bulunmuyor. Ben bu konudan çok muzdarip olmuştum kask alırken..

• Beğen
Tepkiler: n-king
Bugün kasklar için bakmaya gittim. Bu modellerden hiç biri kalmamış. Ellerindeki modellerden çoğu kafa yapıma uymadı. Sadece Met Dedalo modeli kafama uydu. yalnız, o da fiyat aralığının biraz üzerinde. Daha iyi bir önerisi olan yoksa, sanırım o kaskı alacağım.

Bütçemi 10€ arttırarak 60€'a çıkardım. 60€'ya iyi bir kask tavsiye edebilir misiniz?

Trek marka kaskları inceleyebilirsiniz. Ben aldığımda 50-55€ civarıındalardı..
Ayrıca Trek kaskları Giro firması üretiyor.. ;)

• Beğen
Tepkiler: n-king
Geri