Merhaba,
Kask almayı düşünüyorum. Forumda kask kelimesi geçen birçok topik okudum. Ama karar vermemi kolaylaştırmak yerine daha da kararsız kalmama sebep oldu.
Öncelikle, bu benim ilk kaskım olacak. Ve bütçe olarak 50€ ayırabiliyorum.
Biraz araştırma yaptıktan sonra, aşağıdaki modellerden birini seçmeye karar verdim:
Model: Giro Skyline Fiyat: 40€ Ağırlık: ?
Model: Giro GXL (Atlas II) Fiyat: 55€ Ağırlık: ?
Model: Met Falco Fiyat: 43€ Ağırlık: 250gr
Model: Bell Ukon Fiyat: 40€ Ağırlık: 260gr
Bir de Met marka fakat Junior sınıfında olan modeller var. (52-57cm ölçülerinde. Acaba yetişkin bir insana küçük mü gelir? (Kafamı metre ile ölçtüm ve 55cm geldi.))
Model: Met Formula Fiyat: 40€ Ağırlık: 260gr
Model: Met Crackerjack Fiyat: 43€ Ağırlık: 230gr
Bu modellerden birini kullanan var mı? Ne kadar memnunsunuz? Bu modellere alternatif öneriniz var mı? (Not:Eğer ellerinde var ise, bu kaskları mağazadan deneme imkanım olabilir.)
Seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Kask almayı düşünüyorum. Forumda kask kelimesi geçen birçok topik okudum. Ama karar vermemi kolaylaştırmak yerine daha da kararsız kalmama sebep oldu.
Öncelikle, bu benim ilk kaskım olacak. Ve bütçe olarak 50€ ayırabiliyorum.
Biraz araştırma yaptıktan sonra, aşağıdaki modellerden birini seçmeye karar verdim:
Model: Giro Skyline Fiyat: 40€ Ağırlık: ?
Model: Giro GXL (Atlas II) Fiyat: 55€ Ağırlık: ?
Model: Met Falco Fiyat: 43€ Ağırlık: 250gr
Model: Bell Ukon Fiyat: 40€ Ağırlık: 260gr
Bir de Met marka fakat Junior sınıfında olan modeller var. (52-57cm ölçülerinde. Acaba yetişkin bir insana küçük mü gelir? (Kafamı metre ile ölçtüm ve 55cm geldi.))
Model: Met Formula Fiyat: 40€ Ağırlık: 260gr
Model: Met Crackerjack Fiyat: 43€ Ağırlık: 230gr
Bu modellerden birini kullanan var mı? Ne kadar memnunsunuz? Bu modellere alternatif öneriniz var mı? (Not:Eğer ellerinde var ise, bu kaskları mağazadan deneme imkanım olabilir.)
Seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.