Scudo Sports

Bu kadro uğraşmaya değer mi yorumlarınızı bekliyorum...

Scudo
1992-1993'lerin efsane bisikleti Beldesan Colorado. Bence tam bir klasik. Bir arkadaşımda bu bisikletin kırmızısından vardı, vitesleri falan çok güzeldi o zamanlar için. Bence orjinalliğini bozma, böyle kullan.

• Beğen
Tepkiler: bergutay13
Bisiklet öyle çok bakımsız falan durmuyor.Vitesleri ile frenlerini elden geçir.Göbekleri falan yapabiliyorsan bir yağla tamamdır bence.Düzgün çalışmayan bir aksamı varsa da değiştir çok pahalı olmayan parçalarla.Onun dışında uğraşıcak birşey yok bence pek

• Beğen
Teşekkürler yorumunuz için dikkate alıcam fakat jantlar özellikle de arka jant baya eskimiş durumda tekerleri değiştirmeyi düşünüyorum.Bu konuda ne dersiniz? Hangi cins tekerlerle devam etmeliyim?

jantın görünüş olarak eskimesi çok öenmli değil.Eğer yamukluk falan yoksa kullanmaya devam et bence.Çok rahatsız ediyor diyorsan temizlemeyi dene.Olmazsa değiştirirsin.Lastik olarak fotoğraflarda çok net değil ama çok aşınmamış gibi duruyor dişler.Ön arka yapabilirsin lastikleri.Yada çok kalın olmayan bir lastik seçebilirsin

• Beğen
1. önceliğiniz frenler olmalı... bütçeyi fazla zorlamadan ve zamana yayarak diğer her şeyi değiştirebilirsiniz de

klasik bir kadro bu bence... her şeye değer... bende de bir covanni-tora var... uğraşıyorum zevkle

iyi pedallar

• Beğen
kaliteli 2 lastik, v fren, yağlama yıkama tamamdır, taş gibi bisiklet :)

• Beğen
Klasikler her şeye değer ama birkaç değişecek parça ve güzel bir bakım ile mükemmel olacaktır. Gerek yok, böyle kullan derim. Saygılar.

göbeklerine mümkünse rigida jant ördür yağla taş gibi kullan

Konuyu tekrar canlandırmak istiyorum.. Bu bisiklete uygun yeni modellerden vites grubu fren grubu arıyorum tecrübeli üyelerimizden yorum bekliyorum..Ayrıca sizinde kafanıza bir yeri takılıyorsa örneğin burasına şunu kullansan daha iyi olur dediğiniz bir yeri varsa durmayın söyleyin :)

Geri