Scudo Sports

Bu gün bisikletten soğudum.

Aldora Road Team

Daimi Üye
Tepki
140
İsim
Üzeyir Sağlık
Bisiklet
Carraro
Arkadaşla bisikletle gezerken bayır aşağı iniyorduk parkta olduğunu sandım bir aracın önünden geçiyorum camlarıda filmliydi farları açık değildi. Bende geçiyordum durmadı vurdu bisiklete şimdi ön arka jant aşırı şekilde yamuldu ne yapabilirim bisikletimin markası Ghost m1150 ön arka jantlarda fena halde yamulma var Jantın pedlerinin markası quando ne önerirsiniz parçacıdan bulabilirmiyim ne yapıcaz?

Scudo
Rapor tutup polise havale edin, istese arama yapansaniz benzer konular var. Gobekler saglamsa çember ve tel değişimi ile kurtarabilirsiniz.

Göbekler sağlam ama aşırı yamulma var yahu

Jant çemberlerini değiştirmeniz yeterli. İyi bir bisiklet ustası öle 100 150 TL jantlarla beraber yapılır. Çok geçmiş olsun..

Belki size göre çoktur jantların eğriliği. Aslında sağlamdır ama size çok yamuk geliyordur. Akord ayarı ile düzelecek durumdadır belki. 20 dakikada sorunu çözerler.

Geçmiş olsun...Bisiklet tamir edilir,veya yenilenir....Bu kadar sert darbeden sonra,siz nasılsınız....Kırık,çıkık,ezilme veya morarma yokmu?

Büyük geçmiş olsun kardeşim inşallah Allah başka kaza bela vermesin. Ama şu var yaş gereği nasihat veriyo gibi gelmesin sana ama birkaç tane terbiyesiz için sen bisikletten soğudunsa birçok arkadaş ben de dahil kendimizi asmamız lazım. Sen durumunu düzelt jantını da hallet pedallamaya devam. İnsan bisikletinden soğuyabilir ama bisiklete binmekten soğumasın yeter ki. Maddi durumunu nedir bilmem ama eğer durumun müsaitse halledersin sıkma canını...

Geri