Scudo Sports

Bu geceki minik turumuz 9.1 KM

SerkanERDOGAN

Aktif Üye
Tepki
32
Bisiklet
Ümit
Abimle her gün geceye dogru yaptıgımız turlardan biri telefonda uygulama ile ölçüyoruz .

http://j1308.hizliresim.com/1d/v/ryc6j.jpg

Yaklaşık yarım saat önce abimle beraber yaptıgımız hız.

uygulamayı arabaya binip açtım denedim ve yanılma şaşma yok %100 dogru gösteriyor :) Uydulardan ölçüm yapıyor.. Ulysse GPS sanırım uygulamanın adı.

Bisiklet markası bile belli olmayan yaklaşık 17-18 kg agırlıgında ve lastikler ölü vaziyette :)

Max Speed: 47 Km/h
Ortalama Hız : 13.6 Km/h
Katedilen Yol : 8.1 KM

Scudo
@SerkanERDOGAN

Uygulama güzelmiş.
Benim bisikletimde seninki gibi seni anlıyorum :)
Hele forumdakilerin bisikletlerini görünce benimki bisikletmi diye düşünüyorum :)

@Yakup548

Aynı kaderi paylaşıyoruz :) Forumdaki 7-8 kglık bisikletleri gördükçe iç çekiyorum :)

@SerkanERDOGAN

Ben yakında kurtuluyorum bu traktörden,
Torostan Bmw ye geçmek gibi olacak :)

@SerkanERDOGAN

Ya ya... Sormayın. Ben de aynı durumdayım :) Geçen bir arkadaş 12. viteste Beşiktaş'ın yokuşlarını tırmanıyorum diye yazdı. Nasıl yaa dedim. Benimki 12'de düz yolda gitmiyor :( İnşallah kurtulacağım yakında.

@Uğur SARIGÖL

Hâlinize şükredin benim bisiklet 6. vitesten ötesine geçmiyor :agla: :D

@Uğur SARIGÖL

Hâlinize şükredin benim bisiklet 6. vitesten ötesine geçmiyor :agla: :D

@SerkanERDOGAN
Benimki de öyleydi. Gittim basit bir ön artırıcı taktırdım. Bu sefer de ön dişlilerin yamuk olduğunu öğrendim. Hiç bir şeye yaramadı. Nasıl olsa yenisini alınca kaldırıp atıcam diye çekiçle dişliye giriştim. Düzeldi :) Akşamına vitesleri test etmeye çıktım. Boş caddede 18'e kadar geçebildiğimi görünce sevindirik oldum. Dandik bisikletime ısındım bile diyebilirdik aslında.
Eve döneyim dedim. Ara yoldan çıkan arkadaşlar beni uçurdular :) O gün bugündür binemiyorum. İyileşeyim şimdi bir de jant seti alıcaz bakalım.
Hayırlısı artık. Bu arada kaza için başlık açmıştım. Merak ettiyseniz şöyle buyrun. :)

Kazasız belasız pedallamalar dilerim.

Vitesi ayarlamaya çalışıcam forumda bi göz gezdiriyim bakalım nelerle oynarsam yapabilirim vitesi :) Evet konunuzu görmüştüm, yorumumda var :) Tekrardan geçmiş olsun inşallah sağlığınıza kavuşup tekrar başlarsınız sürmeye :) iyi günler

Geri