Scudo Sports

Bu da yeni oyuncağım. Colnagodan sonra tekrar MTB... O biiiiir Cannondaleee

Ercan Bayram

Forum Bağımlısı
Tepki
1.466
Scudo

Şimdi farkettim yeni açtığım konu ile başlıklarımız benzer olmuş, merak edip bakayim istedim. Bir de ne göreyim faty maşalı bir bebek! Güle güle kullanınız mtb hiç sevmem ama bu mtb'ler bambaşka o kadar diyeyim.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@Serkan Mıstınoğlu
Benim yapıp yapabileceğim bu kadar bundan sonrası fazla gelir :)

@fatihselim

Fatih Selim merhaba,
Daha bisikleti sürmek nasip olmadı, 2 gündür dur duraksız yağış var.
Şunu söyliyebilirim, hava kartuşlu tam çatalın orta kısmında hava basma yeri mevcut. Rebound speed yok bildiğim kadarı ile (geri tepme ayarı), Lock kilit sistemi mevcut maşayı kilitleyip düz maşa gibi kullanabiliyorsunuz.

Yaylanması ve çukurlardaki performansı ile ilgili daha sonra birşeyler paylaşabilirim. :mlk:

Herkesin yorumları için teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin...
İyi forumlar, bol pedallar...

@ömer karan

disc frenli bir bisiklete göre normal bir kilo değil mi? :rolleyes:

@Ercan Bayram

esas disc frenli bir bisiklete göre çok iyi bir ağırlık değil mi? bundan ağır yol bisikletleri var yani. nesi normal olsun ki :) yoksa ben mi yanlış biliyorum

@Murat Saygin

Bana göre avantajı,
normal amortisorlerde sağ ve soldaki tüpler ve içerisindeki her iki tarafta bulunan mekanizma ve sistem ayrı bir ağırlık yaratıyor.
bunda ise amortisor kısmı orta kısımda olduğu için daha hafif ve stabil.
orjinal körüklü olması kirlenmesini engelliyor bakım süresini uzatıyor. normal amortisorlerde özel koruma çorabı almanız gerekiyor.
Kilit sistemi boğaz kısmının ortasında, diğer amortisorlerdeki gibi sağdan soldan sarkan kablolar yok vs vs

Geri