Scudo Sports

Bu da oldu: "Eşim bisikletiyle aşk yaşıyor, boşanmak istiyorum"

Scudo
(link)

"Yağmur Z. ifadesinde "Eşim sürekli bisikletiyle vakit geçiriyor. Bisikletiyle arasında farklı bir bağ var. Her gün salonun ortasında bisikletini siler, temizler, tamir eder. Bu normal bir bağlılık değil, resmen aşk yaşıyor" diyerek boşanma davası açtı. "Psikolojim bozuldu, çok yıprandım. Hiçbir şeyim kalmadı" diyen Yağmur Z., 400 bin TL tazminat talep etti."

Bakalım daha neler göreceğiz...

ben de koridorda tutuyorum bisikletimi :(

@atasoy İlahi! hocam.:koptum::koptum:
400000 tl tazminat istemeseymiş iyiymiş.:krktm:Bisikletçi arkadaş, 400 bine kendine bisikletçi dükkanı açardı.Her gün başka bir bisikleti siler temizlerdi. :asik:
O kadar bisiklet meraklısıysa kesin bizim forumdandır:Olayın bir de gerçek iç yüzü vardır.Boşanmak bu kadar kolay olmamalı

Eski Türk filmlerinde başlık parası nedeniyle evlenemeyenler için denmişti. Bizde bisikletçiler için diyelim.:"Evlenmeyin bekarlar naylon kızlar çıkacak."

Hanımefendinin zaten boşanası var gibi geldi bana...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Acaba burada kim abartmış hanım efendi mi bisikletçi arkadaş mı bir insanın bisikletine eşinden daha fazla önem vereceği pek akıl karı iş gelmiyor bana anlaşılan bisikletçi arkadaşın titizliği başına iş açmış :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
tanıdık geldi :D

Z ailesi durumu fazla abartmıyormusunuz :D

duygularımızı orantılı yaşayamıyoruz :confused:

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
(link)
Bisiklet sevgisi bambaşkadır kadınlar bizi anlayamaz

Geri