Scudo Sports

Bu bisikleti asla geçemezsiniz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
beyler burası yeri değil diye düşünüyorum ne dersiniz
aramızda bir çok bayan üyenin ve genç arkadaşların olduğunu önemle hatırlatırım

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
hadi hepsine okey desekbile! yarış dünyası bölümüyle ne alaka? doğru yere konu açarsan konu hakkında yorumlarımı yapardım yorumyok.

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
ben gerekli yorumu puanlama sistemiyle yaptım.kınıyorum.hiç yakışmıyo...:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
ben olayı anlamadım?? resimde ne gibi bir kötülük war? triatlonda bisiklet etabını bitirmiş koşuya geçicek olan bir bayan yarışmacııı? buraya konma sebebi nedirki?

@oxsy

başlıgı iyi okursanız bi anlam çıkar karşınıza.malesef pek hoş olmasada...:mad:

@oxsy

cevabımda konunun yanlış yere açıldığı zati ama açış nedenide triatlonla pek alakalı gibi değilgibi, Belki günahını alıyom ama inşallah arkadaş anatomi atlasına erkek dergisi niyetine bakanlardan değildir.

Daha öncede buna benzer resimler konulmuştu, espiriler yapılmıştı ve bu konuda kimse tepki göstermemişti. Şu an gösterilen tepkinin nedenini anlayamadım. Resimde de abartılacak birşey görmüyorum.

@wagnar

Saçmalamayın.. Hoş değil..

@wagnar

Resimde abartılcak bişiy yok! Sizin ağzınızın suyunu akıta akıta sarfettiğiniz kelimelerde var! Buraya dokuz yaşındaki kızkardeşimiz de giriyor. 28 yaşında evli barklı ablalarımız da.
Özür diliyceğinize üste çıkmaya çalışıyorsunuz bir de! Lütfen kendinize çeki düzen verin.

Espiri amaçlı sarf etmiştim o sözleri ama yanlış anlaşıldı sanırım. Yoksa kimseye agzımızın suyunu akıtarak bakacak değilim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Demek ki herkes aynı frekansta iletisim kuramıyor. :(

resimde abartılacak bişiy yok deil resimde anormal olan hiçbişiy yok. bu resmin koyuluş amacı we başlığıda gereksiz. kilitleyin gitsin

@oxsy
tamamen katılıyorum ...
ya ne kadar sacma bırsey yapmıssınız bu resmı koymakla yanı ne boyle bırsey espırı olarak kabul edılır tamam ole kabul ettınızı warsayalım cerenızın ole oldugunu warsayalım
ama bu konunun buraya pedal sewerlere spor sewerelerın yanına acılıp esprı yapılması baya bır yanlıs ve amacsız geldı bana

Konu kitlenmiştir, link editlenmiştir. Lütfen bu tür amacını şaşan konular açmayalım...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri