Scudo Sports

Bu bisiklet nasıldır ?

Mesut D.

Daimi Üye
Tepki
15
Bisiklet
Salcano
(link) benim torini rapid i 200 tl ye satmak istiyorum az kullandım sonra 3 ay atilde işe girip 120 tl kazanıırm 70 ini 200 ün üstüne koyarım sizce nasıl bisiklet ? Alınack bir bisiklet mi?

Scudo
Adaş bütçen kısıtlı gibi. Bisiklette güzel duruyor. Anlaşırsanız, şimdiden hayırlı olsun. :)

Evet bütçe kısıtlı 300 e çıkabilirm ama 2.el :) Birde 24 jant köye gidebilirim tabi allah izin verirse yanıma bunuda alırım rahat olurmu 24 ?

Boyun kaç? bu bisiklet 24" jant. Ancak çocuklar için önerilebilir bir boy.

• Beğen
Tepkiler: gok
1m52cm boy uzama çağımda ^_^

Tavsiye etmem hızla uzayacaksın kısa sürede küçük gelecek kadro. Ayrıca bu paraya donanım çok zayıf. Biraz daha araştırırsan 300 TL'ye iyi birşeyler bulabilirsin.

Hmm saol o zaman.Bakıyım buraya koayarım.
1 (link)

2 (link)

3 (link)

Hangisini alayım ?

Yalnız arkadaşlar kargo ile alabilirim :(

@İbrahim Özhan DOKUMACI

Bu biraz çok kullanılmışa benziyo eğer siz iyi derseniz düşünebilirim..Birde lastikleri kabakmı bunun ben öyle gördüm ? Bide sol pedal kırık mı ne ?

@Mesut D.

Lastikten öncesi, iki yıl olacak ilan açılalı. Kim öle kim kala. :D

@Mesut Can

Ne yapayım hedef bu mu olsun diğer bisikletlermi ?? :)

Kron XC250 güzel bisiklettir. Geliştirmeyede açıktır. :)

o fiyata başkada kron-sedona vs yok,eğer 400 tl seviyesine çıkabilirsen direkt xc 250 al derim ama 300 tl çok zor

@Mesut Can

Güzeldir..güzeldirde parasıda güzel :D 400 den falan başlıyo veya 450-500 :D

İbrahim,yok 400 e çıkamam 300 e falan o gösterdiğim salcanolardan birisini söyleyin onlardan bir tanesini hedefelrrim biraz işim faln oluncada xc500 falan..
Saygılarımla..

yokmu bakan :(

@Mesut D.

:( Ahh Canım!.Mesut ALLAH gönlüne göre Hayırlısıyla en iyisini versin.

Hoşça Kal...

@Kadir Altuntaş

Hayır ondan vazgeçtim altta 2. el salcano falan buldum şimdilik hevesimi almak için. :) Sağol teşekkür ederim :)

3 ilanı da gözüm tutmadı. Hem zaman da var acele etme buluruz hep birlikte güzel bir bisiklet.

@Tolga Günsezer

Çok teşekkür ederim acele etmeyelim o zaman :) O değilde adaş bak ne buldum ; :)

(link) kız bisikletine benzettim biraz sizce ? unısex de olabilir..

(link)

Arkadaşlar çok özür dilerim ama üstteki mesajı düzenleyemedim :( yalnız anca kendimi zorlyarak bu fiyata çıktım nasıl ?

(link) sadece koyuyorum gün gelince konuşurum :)

@Mesut D.

Kötü tercih. Ben olsam, almazdım. :)

Geri