Scudo Sports

b'Twin Ultra 900 AF

celikkadro

Daimi Üye
Tepki
331
İsim
Tayfun
Selam arkadaslar,

Forumda hakkinda cokca konusulan Ultra 700 AF'nin 2017 modeli, Ultra 900 AF adi ile cikmis.

Kadro ve masa degistirilmemis. 2017 modeldeki onemli degisiklikler:

* Ayna kol Shimano 105 5800 olmus.

* Lastik ve jantlar Mavick olmus.

Fotograflar ve teknik ozellikler burada:

(link)

Renk secimi bence gene basarisiz. Daha canli renkler kullanmayi ogrenirler umarim.

Ultra 900, Ultra 700'e gore 50 pound/100 euro daha pahali. Avrupa fiyati 799 pound/1100 euro. Ozellikle jant ve lastik farki dusunulunce biraz artis olmasi normal.

Ultra 700 bizde 3500 liraya satiliyordu. Yeni modelin fiyatini bekleyip gorecegiz.

Ultra 700, 3500TL fiyati ile fiyat/performans olarak cok iyiydi. Yeni modelin fiyatini ogrenince bu konuda yorum yapabiliriz.

Yeni modelde ayna kol 52x36, ruble 11x28. Yarismak icin iyi ama yeni baslayan birisi yokus cikarken zorlanabilir.

900.jpg

Scudo
Gidondaki fosforlu sarı bandı bir şekilde değiştiririz de maşa ve çataldakini nasıl değiştiririz diye kara kara düşünüyorum. Zira, ben bu bisikleti muhtemelen alacağım. Hatta ultra 700'ü kaçırdığıma çok pişmanım.

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
@alcest gidon bandı sırıtıyor ama kadrodaki ufak sarı detaylar hoş olmuş bence, ama hoşunuza gitmediyse fotoğraftaki gibi bir sticker kaplama ile kapatabilirsiniz, zaten sarı desenler genelde kadronun iç tarafında, küçük boyutlarda yapılmış yani üstü kapatılınca çok dikkat çekmez
3221093_77620170-901c-11e3-a203-68842523fab8.jpg

• Beğen
Tepkiler: smhkvs ve alcest
Ben 700 modelindeki renge bayılmıştım. Belki de o yüzden bu renk kötü gözüktü.

Gidon bandi kirmizi olursa siyah-kirmizi guzel bir renk ikilisi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: opysium
@mehmet.ali decathlon a yeni urunler mi geldi.Ben de hala bu model gozukmuyor da

@kobalamin decathlon.fr sitesinden model sayfasını açıp .fr uzantısını .com.tr yapın. Eğer sayfa açılırsa Türkiye'ye gelecektir demektir. Yok ana sayfaya gönderiyorsa gelmiyor :) Mayısı bulur bunların gelmesi.

Diger ulkelerin sitelerindeki urun numarasi ile tr sayfasinda arama yapabilirsiniz.

Bu fiyatan satarlarsa, son bir yilda dovizdeki artisa bakinca, bunun fiyati artmamis hatta azalmis olacak.

Yol bisikleti almayi dusunenler takipte kalsin.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Ben alırım bunu da sezon sonu fiyat düşürüyorlar. Bunu bilerek almak canımı sıkabilir.

Jantlar yine kendi uretimleri mi ki?

Mavickssmis yeni gordum :D

3700 e hayatta olmaz :D

@alcest Alur 700'un fiyatlari iki senenin sonunda dustu. Fiyatlar ancak cok satilan kadro boylari tukenince dusuyor.

@celikkadro
Ultra 700 2.699 a düşmüştü. Yaz sonuydu yanılmıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Fiyat yükselmiş.

(link)

@alcest
Hocam fiyat yazmiyor bende acilinca, nereye bakiyorsunuz acaba?

Geçen sene 2500 tl ye btwin in 105 setli karbon bisikleti satıldığını düşününce içime bir hüzün çöktü.

Decathon 4 bin TL fiyat yazar heyecan içinde alırsın sonra bir bakarsın ki fiyat 3500 vs inmiş. Fiyat politikası ilginç bir marka bekleyip görmek gerek indirim vs olacak mı ?

Geri