Scudo Sports

B'TWIN TRIBAN 3 - Nam-ı Diğer T.A.R.D.I.S

A.Taha TERCAN

Aktif Üye
Tepki
101
Daha önceki Sram X-3 setli canım ciğerim dağ bisikletim çalındı ve ancak 2 ay sonra tekrar para denkleştirebildim. Fiyat/Performans oranı güzel olduğu için ve önceki bisikletimle sürekli asfalt yolda gittiğim için "Acaba hamallık mı ediyoruz ulen!!!" dedim. Gerçekten de hamallıkmış. Asfaltta süren insan için ince tekerlekli yol bisikleti candır. Hele ki 11 kg. ise...

https://imagizer.imageshack.us/v2/640x640q90/673/NOKkWS.jpg

https://imagizer.imageshack.us/v2/373x373q90/538/Pxi53L.jpg

Daha fotoğraf gelecek... :cool:

Scudo
hayırlı olsun, kazasız belasız çalıntısız günler nasip etsin.

Hocam hayırlısı olsun ama sanki bir eşey eksik gibi geldi bana resimlere baktım baktım bulamadım ne eksik neyi kaçırıyorum diye.Kazasız inşallah.

İyi dilekler için teşekkür ederim. Allah Allah ne eksik acaba ? :confused:

Hayırlı olsun aman mazgallara dikkat edin ben daha dün xrs 040'ın arka tekerini mazgala soktum; jant yamuk, dış lastik, iç lastik hepsi güme gitti.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. Bir triban 3 daha hoş gelmiş iyi gelmiş :)

@ali cem kaygısızcan

Eyvallah hoş bulduk :) Sayımız artar da beraber pedallarız inşallah.

@Alper Cokyuksel

Hoş buldum.Nazar Boncuğu iyi fikir :) Üç kulhu bir elhem okuyorum ben şimdilik :)

@Barış TURAN

Hocam parayı zor bulduk fener bile alamadım. Haftaya alacağım. SPD candır ama şimdilik bize uzaktır :)

@Berkay*
Vouvvv.... Geçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallah. Çok dikkat etmek lazım ülkemizin kaymak gibi yollarında :(

O pedallar idare ediyor merak etmeyin spd alana kadar. şahsen memnunum bi spd performansı yok ama hiç yoktan iyidir. BTWIN Triban 3 kardeşliğine hoşgeldin.

Hayırlı olsun. Çok güzel bisiklet. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Tardis ismi güzel olmuş :D Hatta belki bisikleti maviye boyamayı düşünürsünüz ?? :)
Keyifli sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın...

Hayırlı olsun güle güle pedallayın :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Burcuu
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun. Orjinallik tataftariyim. Benim Tardisim de beyaz olsun dedim :) Başbaşa kaldığımız zaman Sexy Thing diye de sesleniyorum zaten o ruhu hissetsin diye :p Sonuçta zaman ve mekan da yolculuk ediyoruz. Yoldaş olmak önemli :)

@A.Taha TERCAN
Çok haklısınız :)

Geri