Scudo Sports

İnceleme Btwin Rockrider 540 MTB Bisiklet

Velespitli Seyyah

Keşfetmek Güzeldir...
Tepki
1.640
İsim
Sabri
Bisiklet
Carraro
Btwin Rockrider 540 MTB Bisiklet İncelemesi

Velespitli Seyyah'tan herkese merhaba; ülkemizde son gelen zamlardan sonra bisiklet fiyatları da oldukça artmış durumda. Yakın bir dostuma almış olduğumuz fiyat/performas anlamında oldukça iyi olan Btwin Rockrider 540 MTB bisikleti sizlere tanıtmak istedim ve inceleme videosunu hazırladım. İyi seyirler dilerim.

Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın :)
YouTube: (link)
Facebook:(link)/
Twitter: (link)
Instagram:(link)/
Strava : (link)

Scudo
Bunun birde B'twin Rockrider 540 S modeli cikti. 2-3 yil once ben alirken sadece bu modelden vardi. Olsaydi 540 S modelini alirdim, zaten agirliklari da hemen hemen ayni. "S" modeli gelistirmeye daha uygun gibi.

@CmlCLK

Bisiklet fiyatına göre oldukça iyi, ayrıca ömür boyu kadro garantisi olmasıda muhteşem.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Videonuz güzel olmus elinize saglik, yalniz videoda ömür boyu garanti meselesini de ayrintili bir sekilde anlatsaydinizda millet insan ömrü olarak anlamasa ve tektro frenleri b twin üretimi demissiniz ama bu kesinlikle yanlis bi bir bilgi, Tektro markasi 90li yillarda taiwanda kurlmus olan ve üretilen bir markadir.

Yeni cekeceginiz videolarinizda basarilar dilerim.

@Murat Cömez

Tüm gereken bilgilere Decathlon.com.tr web sitesinden ulaşabilirler.

Ayrıca frenler için

Capture+_2018-12-22-14-25-55.png

Garanti için

Capture+_2018-12-22-14-26-58.png

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Ben sizinle tartismak istemiyorum, bilgi vermenin neden kötü algilandigini ve yanlislari düzeltmenin neden kötü bir sey oldugunu da anlamis degilim. B twin by tektro demek onlarin üretimi demek olmuyor, tekrto b twin icin OEM üretrim yapmis oluyor. Garantiyi ise okumama gerek yok ama illakide okumam gerekiyorsa evet B Twin Lifetime Garantisi veriyor buda tabiki ömür boyu demek ama bu insan ömrünü kast etmiyor sadece satilan ürünün ömrünü belirtiyor. Misal bir bilgisayarin yada eletronk esyanin statisklere göre ömrü 5 senedir bir bilgisayar icin ürteici ömür boyu garanti veriyorsa o ömür 5 senedir ama lifetime garanti diye verir.

Lifetime Gartinin sadece logosunu okumayin bu yazi ve logo ile ne demek istiyorlar onu arastirin.

Iste israriniz üzere ben sizin okudugunuz yeri okudum ama sizin devamini okumadan bilgi verdiginz garantinin deviminida okudum. Malesef almanca ama googleden tercüme edebilirsiniz. Bu arada B twin sizin tabirinizle ömür boyu garanti veriyorsa almanyada stisi yasaklanmasi gerekiyor ki almanyada bisiklete 10 senden fazla garnti verilmesi kanunen yasak.;)
garantie.png

_____________________________________________________________________________________

garantie1.png

@Murat Cömez

Olay tartışma yada kötü olarak algılamak değil, belirttiği özellikler Decathlon firmasının web sitesinde olan özelliklerdir ve ekran görüntülerini de o yüzden paylaştım. Ömür boyu garanti firmanın tabi ki belirli koşullar altında kabul edeceği bir şeydir, bu koşulları uzun uzadıya videoda anlatmazsın anlatsan ders gibi oluyor videoyu izlemek isteyen kişiler yarısında bırakıyor. Sizin gibi araştırmacı kişiler sonucu kolayca ulaşabiliyor, merak edenler arayıp bulabilirler.

Sonuç olarak bilgi paylaştıkça büyür.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Velespitli Seyyah
Yanlis anlasma icin özürdilerim. Garanti olayini detayli anlatmaniza gerek yok sadece ömür boyu garanti veriyor dedikten sonra "ömür boyu garantiyi arastirin, kesinlikle insan ömründen bahst etmiyorlar" demek yeterli olurdu.

Tekrar yanlis anlasma icin özür dilerim.

Yeni modelde altus'un shadow (daha az sarsılan) arka aktarıcısını kullanmaları çok iyi olmuş.Eski modeldeki m370 aktarıcı araziye girince çok fena sarsılıyordu.2019 modelinde aynakolu da yine altus'un Hollowtech aynakolu ile değiştirirlerse tam bir f/p ürünü olur bu bisiklet.Şu an üzerindeki orta göbek iyi değil bir süre sonra arıza çıkartıyor.

@Kook

Şimdi alu şu kadar sene sonra değişmesi lazım diye bir şey yok. İyi kullanılırsa 30 40 ve daha fazla da olabilir ama ömür boyu garanti denilince sadece 10 sene oluyor. Yani ömür boyu garanti demek 10 senedir. 20 sene sonra kırılmış bir kadroyu b-twine götürseniz dalgamı geçiyorsunuz diye dava açarlar.

inceleme için teşekkürler. Alt segment olsun üst segment olsun böyle incelemeler güzel oluyor

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
@Anıl Erdoğan

Rica ederim hocam; buradaki amaç ben bu bisikleti alacağım ama nasıl görünür, artıları ve eksileri neler vb. soruları yanıtlamak. O yüzden böyle inceleme videoları kişilere faydalı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Ömür boyu garantiden bahsetmemiz gerekirse öncelikle bu garanti sadece KADRO,GİDON ve BOĞAZ'ı karşılar.Türkiye'de herhangi bir yıl söz konusu değil belirtmek isterim,20 yıl sonra da mağazaya gelseniz kadroda veya diğer bahsettiğim parçalar da herhangi ürün kaynaklı bir hasar olduğun da mağaza ürünü koşulsuz değiştirir bilginiz olsun dediğim gibi bu Türkiye'de geçerli.

Geri