Scudo Sports

Btwin NeWork 5

Alper G.

Üye
Tepki
3
Bisiklet hakkında Decathlon'da çok fazla ve ayrıntılı bilgi yok bu yüzden böyle bir başlık açmak istedim. 1 aylık Btwin NeWork 5 sahibiyim. Bisikletimden çok memnunum. Genel olarak işten eve evden işe tarzında kullanıyorum. Akşamları iş çıkışında yakın çevredeki ilçelere (20 -25 Km) güzergah elverdiğince gidiyorum. Kar hariç bütün koşullarda kullanma imkanı buldum.
Bisiklet hakkında merak edilenler ve sormak istediğiniz şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya ve cevaplamaya çalışırım.

Scudo
Merhaba, çok beğendim gerçekten fiyatını ve aldığınız mağazayı öğrenebilirmiyim

@Cemre Can Süral

Decathlon 900tl

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm bende mtb bisikletimle her gün 35-36 km yol yapıyorum işe gidip geliyorum bisikletimi sattım yarin vericem arkadaşa bucumartesi şehir isikleti alicam bu bisiklet hosuma gidiyor ama karar veremedim servis acisindan ozellikle dusunuyorum digerleri pek guven vermiyo siz cok memnun olduunuza gore tavsiye edersiniz on janttaki dinamo performansı etkiliyomu acaba elle cevirince hemen duruyoda pek raat donmjyo ama diğer yanları güzel heralde cok hosuma gitti sizde gule gule kullanin

merhaba ben bu bisikleti decaltlon sitesinde gördüm ama anlayamadım bu nasıl bir bisiklet memnunmusunuz acaba. vitesi varmı bunun bi acayip pek anmamda ben .

17 kg olması ve kadronun bana uygun olup olmaması düşündürüyor beni, yoksa çok güzel bir bisiklet gerçekten fiyatına göre. Keyifli pedallamalar :)

Bu arada Hoprider modeliymiş bu şimdi fark ettim ?! Nework 3 vitesli değil mi ?

@OMER M.
2. videoyu izlerseniz özelliklerini görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Bu bisiklet şuan sahibindende satılık. Ama Alper g tarafından değil. Galiba fotoları da kendi fotoları değil ki yabancı bir sitede dahi aynı fotolarla satıldığını gördüm. Sadete geleyim bisikletin özelliklerini bir türlü bulamadım jantı lastiği vs... Fotoların orijinal olmadığını ve sahibinden de satan kişinin alışveriş yapılacak birisi olmadığını anlayınca şuan itibarı ile peşini bıraktım.

Geri