Deniz Taş
Daimi Üye
- Tepki
- 205
- İsim
- Deniz Taş
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Brompton
- Bisiklet türü
- Katlanır
Çok az kullanılmış 1 yıldan fazla garantisi devam ediyor ürünün sıfır fiyatı 169 TL
Kablosuz, arka aydınlatmalı, kadanslı, ANT+ alıcılarla uyumlu, bağlantı aparatı sayesinde bilgisayara veri aktarımı
Fiyat:105 TL
1 Sensörler ve bisiklet bilgisayar arasındaki veri iletimi protokolü - girişimi önlemek için dijital kodlu şanzıman: 2.4 GHz "ANT +" protokolü. ANT + protokolü ile piyasadaki tüm ürünleri markası ne olursa olsun, birbirleri ile uyumludur.
2 Hız fonksiyonları, - Anında ortalama, maksimum ve karşılaştırmalı hızları.
3 Uzaklık fonksiyonları - Kısmi ve toplam mesafe.
4 Zaman fonksiyonlarıDijital saat, kronometre.
5 Cadence fonksiyonları (pedal çevirme oranı) - Anlık ve ortalama ritim, görsel ve ses sinyalleri ile programlanabilir hedef bölge, hedef bölgede zaman, hedef bölgede% zaman.
6 Kalp hızı fonksiyonları (BPM veya CF%) (OPSİYONEL) - Anlık, ortalama ve maksimum kalp hızı, görsel ve ses sinyalleri ile kalori yakılmış, programlanabilir hedef bölge, hedef bölgede zaman, hedef bölgede% zaman.
7 Genel fonksiyonlar - 2 farklı tekerlek boyutları için programlanabilir; aydınlatmalı; (bisiklet bilgisayar ve sensörleri) düşük pil göstergesi.
8 Bellek - (ücretsiz Geonaute yazılım kullanarak) bisiklet bilgisayara veya PC'ye transfer istişare için kaydedilen Oturumları.
9 4 dilde menü - Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca.
10 Sensörler - Hız ve ritim sensörü bisikletin arka zincir fiyatının üzerine monte edilir. Mıknatıslar, arka tekerleğin (hız) ve pedal aks (ritim) üzerine monte edilir.
- Fiziksel faaliyet ölçümü : Hız, mesafe, zaman, ritm ve kardiyo (opsiyonel).
- Takma / çıkarma kolaylığı : Gidona veya gidon boğazına rahatça takılır.
- Kullanım kolaylığı : Kolay kullanım, basit programlar, büyük düğmeler.
- Aktivite analizi : Bilgisayara kayıtlı veri aktarımı.
- Kişiselleştirme : Farklı renk seçenekleri.
- Okunma kolaylığı : Kolay okunan ekran ve menü
- Uyumluluk : Tüm "ANT+" alıcılarla uyumludur.
- Sağlamlık : Su geçirmez ve dayanıklı.
(link)
(link)
(link)
Kablosuz, arka aydınlatmalı, kadanslı, ANT+ alıcılarla uyumlu, bağlantı aparatı sayesinde bilgisayara veri aktarımı
Fiyat:105 TL
1 Sensörler ve bisiklet bilgisayar arasındaki veri iletimi protokolü - girişimi önlemek için dijital kodlu şanzıman: 2.4 GHz "ANT +" protokolü. ANT + protokolü ile piyasadaki tüm ürünleri markası ne olursa olsun, birbirleri ile uyumludur.
2 Hız fonksiyonları, - Anında ortalama, maksimum ve karşılaştırmalı hızları.
3 Uzaklık fonksiyonları - Kısmi ve toplam mesafe.
4 Zaman fonksiyonlarıDijital saat, kronometre.
5 Cadence fonksiyonları (pedal çevirme oranı) - Anlık ve ortalama ritim, görsel ve ses sinyalleri ile programlanabilir hedef bölge, hedef bölgede zaman, hedef bölgede% zaman.
6 Kalp hızı fonksiyonları (BPM veya CF%) (OPSİYONEL) - Anlık, ortalama ve maksimum kalp hızı, görsel ve ses sinyalleri ile kalori yakılmış, programlanabilir hedef bölge, hedef bölgede zaman, hedef bölgede% zaman.
7 Genel fonksiyonlar - 2 farklı tekerlek boyutları için programlanabilir; aydınlatmalı; (bisiklet bilgisayar ve sensörleri) düşük pil göstergesi.
8 Bellek - (ücretsiz Geonaute yazılım kullanarak) bisiklet bilgisayara veya PC'ye transfer istişare için kaydedilen Oturumları.
9 4 dilde menü - Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca.
10 Sensörler - Hız ve ritim sensörü bisikletin arka zincir fiyatının üzerine monte edilir. Mıknatıslar, arka tekerleğin (hız) ve pedal aks (ritim) üzerine monte edilir.
- Fiziksel faaliyet ölçümü : Hız, mesafe, zaman, ritm ve kardiyo (opsiyonel).
- Takma / çıkarma kolaylığı : Gidona veya gidon boğazına rahatça takılır.
- Kullanım kolaylığı : Kolay kullanım, basit programlar, büyük düğmeler.
- Aktivite analizi : Bilgisayara kayıtlı veri aktarımı.
- Kişiselleştirme : Farklı renk seçenekleri.
- Okunma kolaylığı : Kolay okunan ekran ve menü
- Uyumluluk : Tüm "ANT+" alıcılarla uyumludur.
- Sağlamlık : Su geçirmez ve dayanıklı.
(link)
(link)
(link)