Scudo Sports

Btwin Count 14+ Kablosuz Kadanslı Km Sayacı

Deniz Taş

Daimi Üye
Tepki
205
İsim
Deniz Taş
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Brompton
Bisiklet türü
Katlanır
Çok az kullanılmış 1 yıldan fazla garantisi devam ediyor ürünün sıfır fiyatı 169 TL
Kablosuz, arka aydınlatmalı, kadanslı, ANT+ alıcılarla uyumlu, bağlantı aparatı sayesinde bilgisayara veri aktarımı

Fiyat:105 TL

1 Sensörler ve bisiklet bilgisayar arasındaki veri iletimi protokolü - girişimi önlemek için dijital kodlu şanzıman: 2.4 GHz "ANT +" protokolü. ANT + protokolü ile piyasadaki tüm ürünleri markası ne olursa olsun, birbirleri ile uyumludur.
2 Hız fonksiyonları, - Anında ortalama, maksimum ve karşılaştırmalı hızları.
3 Uzaklık fonksiyonları - Kısmi ve toplam mesafe.
4 Zaman fonksiyonlarıDijital saat, kronometre.
5 Cadence fonksiyonları (pedal çevirme oranı) - Anlık ve ortalama ritim, görsel ve ses sinyalleri ile programlanabilir hedef bölge, hedef bölgede zaman, hedef bölgede% zaman.
6 Kalp hızı fonksiyonları (BPM veya CF%) (OPSİYONEL) - Anlık, ortalama ve maksimum kalp hızı, görsel ve ses sinyalleri ile kalori yakılmış, programlanabilir hedef bölge, hedef bölgede zaman, hedef bölgede% zaman.
7 Genel fonksiyonlar - 2 farklı tekerlek boyutları için programlanabilir; aydınlatmalı; (bisiklet bilgisayar ve sensörleri) düşük pil göstergesi.
8 Bellek - (ücretsiz Geonaute yazılım kullanarak) bisiklet bilgisayara veya PC'ye transfer istişare için kaydedilen Oturumları.
9 4 dilde menü - Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca.
10 Sensörler - Hız ve ritim sensörü bisikletin arka zincir fiyatının üzerine monte edilir. Mıknatıslar, arka tekerleğin (hız) ve pedal aks (ritim) üzerine monte edilir.

- Fiziksel faaliyet ölçümü : Hız, mesafe, zaman, ritm ve kardiyo (opsiyonel).
- Takma / çıkarma kolaylığı : Gidona veya gidon boğazına rahatça takılır.
- Kullanım kolaylığı : Kolay kullanım, basit programlar, büyük düğmeler.
- Aktivite analizi : Bilgisayara kayıtlı veri aktarımı.
- Kişiselleştirme : Farklı renk seçenekleri.
- Okunma kolaylığı : Kolay okunan ekran ve menü
- Uyumluluk : Tüm "ANT+" alıcılarla uyumludur.
- Sağlamlık : Su geçirmez ve dayanıklı.
(link)
(link)
(link)

Scudo
bu alet gps kaydı yapabiliyor mu? geonaute filan demiş ama oraya ne atıyor? gps verisi de var mı yoksa dece kalp ritmi filan mı?

@Ufuk Bal

gps verisi yok
geonaute pc programı (link) bu adresten kuruluyor
ortalama, min max vs
hız, mesafe, kadans, kalp ritmi gibi değerleri tutuyor
daha sonra tarihe göre grafik çiziyor

ben detaylı kullanmadım daha doğrusu km saatini de pek kullanmadım 5 kere bisiklet üzerinde dışarı çıkmıştır maksimum.

Satılmıştır konu kilitlenebilir

Geri