Scudo Sports

Btwin Bisiklet Kıyafetleri

Berke

Road Bike Cyclist
Tepki
5.223
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Şu üç ürünü almayı düşünüyorum kullanan veya fikir sahibi olan var mıdır?
Sizce almaya değer mi memnun kalır mıyım? Decathlon ürünleri çok met ediliyor bu aralar...

(link)
(link)
(link)

Scudo
Eldiveni kullanıyorum. Jeli çok başarılı değil, bir de bir süre kullandıktan sonra kenardan sökülmeler başlıyor..

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Edip Dinçer

Abi günlük 1-2 saatlik kullanımlar için de dayanmaz mı dersin?

Eldiveni mağazada denemiştim ama açıkçası bana pek güven vermedi. Belki de kendi saçma sapan eldivenime (zamanında dambıl için almıştım, içi oldukça kalın) alıştığım içindir. Hiç gerçek anlamda bisiklet eldiveni kullanmadım.

Bu tişortu değil ama 25 lira seviyesinde başka tip bir tişort almıştım. Daha çok forma gibi. Yanlardan havalandırmalı şeritli falan. Mavi-beyaz birşey. Çok ahım şahım bir ürün değil ama terimi dışarı atıp beni üşütmeme konusunda işimi görüyor sabahın erken saatlerinde yaptığım sürüşlerde. Sıcak saatlerde bir sürüş yapmadım henüz.

• Beğen
Dayanır muhtemelen. Ben alalı 2-3 ay oldu. Yan taraflardan elim görünmeye başladı ince ince :)

• Beğen
Jelli tayt 'ı sanırım 100 olanı bende var. Gayet memnunun çok işe yarıyor.

• Beğen
@AykutÇ.

Bakalım zaten internet üzerinden almayacağım Pazar günü gitmeyi düşünüyorum yol bana uzak olduğu için önceden bir fikir almak istedim. :)
Verdiğim linkteki ürün de zaten forma olarak geçiyor teri dışarı atıyordur muhtemelen...

@Edip Dinçer

Tamamdır abi teşekkürler.

Mavi renk kısa kollu bisiklet formasını satın aldım daha ilk yıkamada boydan çekti sele üzerindeyken şortumda arka taraftan kemer izasına geliyor pek tavsiye etmiyorum. (Talimatlara göre yıkadığım halde). İlk aldığımda şortumun arka cep kapaklarına geliyordu.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S. ve Berke
@Tolga Atasagun

100 modelinden memnunsanız 300 onun bir üstü sanırım kalitesi biraz daha iyidir diye düşünüyorum yorumunuz ayrıca işime yaradı çünkü aynı seleyi kullanıyoruz teşekkürler. :)

Taytın pedinden pek bir şey beklemeyin. Bir süre sonra sanki yokmuş gibi geliyor. Ayrıca Decathlon da indirim değilse bu fiyata jelli tayt olmaz.

• Beğen
@Berke Kazankaya

Aynı taytın askılısını kullanıyorum. Jelli ped kısmı ne kadar iş görür gibi görünse de küçük. Özellikle ön kısmı bir süre sonra canını çok yakıyor.

• Beğen
Çok pardon,

Benim aldığım : Bisiklet Tayt 700 - Şort Bağlantılı modeliymiş.

(link)

• Beğen
Sonuçta fiyatı belli ürünler memnun olan var olmayan var pazar günü bakmaya gideceğim deneyerek alırım zaten şimdi bir ön fikir sahibi olmak istedim yorumlar için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Tolga_Cr32
@Tolga Atasagun

bende bundan aldım geçen hafta,jel doku gayet başarılı,uzun kullanım da erir gidermi vs. birşey diyemeyeceğim.
file tayt diye geçiyor bu,üzeri delikli,bildiğin transparan yani,şortsuz giyilmez,orda şortu da var ama bana pahalı geldi,ucuz yollu ince bişey yapıştır gitsin.
Havalandırma konusunda da başarılı buldum,şort altı giyilecekse tayt 300 yerine bunu almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Forma olarak nefes alan yapıya sahip 14.90 tl ye tenis bölümünde tişörtler vardı kalenji nin ben aldım arka cepi kullanmıyorsanız daha ucuz alınabılır.

• Beğen
@C.Öz
Aynı şekilde ben de siyah olanından aldım. İlk hali iyiydi. Bir kez yıkanınca sürekli açılmaya başladı. Askılı tayt ile giyiyorum sorun olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Cycmode ve Berke
Valla tayt olarak ne kadar iyi alirsaniz alin yine acitiyor 2 saatti gectikten sonra ozellikle sanirim selelerden olabilir sele italia x1 berke ninkide sanirim x1 carraroda tam emin degilim ama kotu goruncek ama ben jelli kilif alicam tayt 2-2,3 saat sonra cok zayifliyor ozellikle sahil yolunda 4-5 saatlik tur yaptik pazartesi polonezkoy sıkıntı olmuyor ozellikle daglikk sahilde hernedense cok mu yatiyotum nedir 2,3 saat sonra agrimaya basliyor cozum simdilik jelli sele kilifi sanirim :)

Samsung S2 Telefonumdan Gönderildi.

@Onur Gunes

Asla.MTB'mde jelli sele kılıfı kullanıyorum hiçbir faydasını görmedim bende işte galiba Cube Peloton Pro alacağım onun için decathlondan orta kalite bir pedli tayt ve üstüne şort giymeyi düşünüyorum.

şuan tayt 500 kullanıyorum askılı olanı gayet memnunum tisortun aynısını kullanıyorum teri tutmuyor önceden normal tisortle bisiklet sürüyordum cıkarınca sırtımda ter izleri oluyordu bunda ıslaklık yoktu fiyatına göre gayet iyi

• Beğen
Ben de bugün sele kılıfı alacaktım ama vazgeçtim Onur çünkü alttan ipi ne kadar sıkarsan sık o sağa sola kayabiliyormuş sürerken.

Geri