Scudo Sports

BSD'nin 15 Ekim Pazar günü gezisi...

Dag bisikletlerine yakisir bir gezi olmus, arasira bisikletleri dogal ortamlarina goturmek hem onlara hem bizlere iyi geliyor :)

Bu guzel ve bol resimler icin Suleyman Satir abimize sonsuz tesekkurler:)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
Scudo
Harikasınız, dondurucu kış gelmeden sonbaharın keyfini sürmek gerekiyor. Fotoğraflar her zaman ki gibi bol ve güzel, ellerine sağlık Süleyman abi

• Beğen
Selam Grup,

Gezi çok keyifli geçmiş fotoğraflardanda anlaşılyor,ramazan boyunca
oruçlu ve işim gereği istanbul dışında bulunmam dolayısı ile Gezilerimize
katılamıyorum,ama en yakın zamanda tekrar bereberiz inşallah;)

Gezimizi düzenleyen sevgili Murat'a katılan ve paylaşımda bulunan değerli
pedalsever dost ve arkadaşlara teşekkürler...sevgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bisikletsevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi

Selamlar Geziniz çok güzel olmuş bende aranızda olmayı isterdim ama bu geziden şimdi haberim oldu ve haftasonuda teyzemdeydim :S ama pazar günü bende kuzenimle beraber 4 saat bisiklete bindik ve bayada yol yapdık ;)
Seco yeni bisikletin hayırlı olsun :)
yapımda ve yayımda emegi gecen herkese Teşekkürler..!!
Bol pedallı Günler..!!

@Ender Alıcıoğlu
Ender Bey merhaba... Gerçekten güzel ve keyifli bir gezi oldu ve herkes geziden çok memnun ayrıldı... Bu arada Antalya ve çevresindeki gezilerinizi ben de takip ediyor ve imreniyorum... Yaptığınız gezilerin hepsinde bulunmak isterdim... Şu sıralar Antalya'da olmanın da en iyi zamanı galiba... Çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@c.turhan
Evet Cahit... Havalar iyice soğumadan bu günlerin tadını çıkarmak gerek... Bir kaç hafta sonra bu günleri ilkbahara kadar çok arayacağız... Bu arada gezilerde fotoğraf çekme alışkanlığım hala devam ediyor (!)... Pazar günkü gezide de pekçok resim çektim... Arkadaşlar da gezi boyunca beni aşağıdaki resimdeki gibi gördüler ve beni bu şekilde görüntülemişler...

http://i81.photobucket.com/albums/j221/ssatir/bisiklet/bsd-15-10-orman/bsd1.jpg

• Beğen
Tepkiler: ümit_levent
Süleyman abi geziniz havanın yağmurlu olmasına rağmen mükemmel olmuş.Sizleri kutlar,sağlıklı ve neşeli geziler dilerim...

• Beğen
evet arkadaşlar gezimiz çok güzel geçti ve mükemeldi hele çamurla oynaşma birde çekyatın üstüne kendimi bırakmam bi başkaydı bayramdan sonra kısmetse tekrar düşünüyoruz bu tarz bir gezi bayramın 1, günü yeni bisikletimle kısmetse bursa yolarında olacagım şimdiden bayramınız mubarek olsun

evet resimler için sağolun bence super bi geziydi ;) cevat=sağol ;)

Necati Bilgen ağabeyimizin altındaki her zamanki bisikleti değildi,eğer yeni ise iyi günlerde kullanmasını diliyorum.
Necati bey bisiklet konusunda bir ekol bence.Daha nice yıllara bisikletleri ile birlikte inşallah...

Hakikaten zevkli ve uyumlu bir geziydi. Anadolunun asfalt yollarından sonra orman yollarında MTB TREK 1200 ile pedal basmakta güzel özlemişim orman gezilerini..Binin arkadaşlar nerede neyle olsa BİSİKLETE binin..
Bu gezide BAYAN pedalcıların azim ve başarılarını görmeliydiniz..Sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: ramazankurucay
Geri