Scudo Sports

Brt Tv'de Bisiklet Programı

keremkeke

Forum Bağımlısı
Tepki
421
Geçtiğimiz pazar tur dönüşü evde duşumu alıp tv karşısına oturdum. kanalları dolaşırken brt'de bisikletleri görünce durakladım ve inanın hayatım boyunca izlediğim en güzel programdı.

Hepimizin yaptığı gibi şelalelere mağaralara turlar yapıyorlar ve hepsi bizim gibiler
eşleriyle filan çok hoşuma gitti. Her pazar yayınlanıyor galiba bu hafta özel programı var izlemenizi tavsiye ederim

14 EYLÜL, 2008 PAZAR

06.40 ÇİZGİ FİLM: ROBIN HOOD
07.50 ÇOCUK FİLMİ : ICE AGE-1
10.00 BENİMLE OYNAR MISIN?
11.00 HABERLER (canlı)
11.15 TV’DE SİNEMA:
13.00 GANCA
14.00 ANA HABER (canlı)
14.30 TV’DE SİNEMA: BİR AVUÇ TOPRAK
17.20 NOSTALJİK YOLCULUK
16.55 BELGESEL
18.00 HABERLER (canlı)
18.10 MÜZİKALİTE (tekrar)
19.05 İFTARA DOĞRU
19.30 ANA HABER BÜLTENİ (canlı)
20.10 PEDAL (+++++++++++++)
21.00 ESİNTİLER
21.30 TV’DE SİNEMA: AKBABANIN ÜÇ GÜNÜ
23.00 HABERLER (canlı)
23.10 TV’DE SİNEMA : KAYIP ŞEHİR
00.00 GANCA
01.00 TV’DE SİNEMA: HAYATTA İKİ KEZ

(link)

Scudo
harika bir haber kerem,
pazar akşamı kaçırmamaya çalışacağım,bisiklet ve gezmek olurda güzel olmazmı ;)

Nedret çok güzeldi bence kaçırma
sanki o turu biz yapmışızda ben sunuyormuşum gibi hissettim kendimi :)

kerem o Brt tv deki programı kıbrısta okurken her salı yayınlanıyordu aslında. güzel programdır o kıbrısın her yerini anlatıyorlar neredeyse. ancak cok uzun turlara cıkmıyorlar onların arabayla gittiği yerlere kadar ben pedallayarak gidiyordum. bir iki kere katıldım programada. olurda eger bir gün kıbrısa pedallarsak ararız onları . o programı yapan bizim üniversitedeki bir hocanın arkadası. ayarlar gideriz inşallah bir ara kıbrıs gezisi :D

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
@iskoc

yaşaaaaa varooolll İskoç hadi bakalım
süper olur valla :)

@zeplin.ates

Ateze kusura bakma aklıma geldi fakat sonradan aramayı unuttum :)

keremcim birde o programın montajlandığı binayı gör :D spor ve medya ilişkisi dersi için oraya proje hazırlamaya gittim. spor bölümünün tavanında kocaman bir delik içeriye küf türevi seyler yağıyor vs. aslında olurda gidebilirsek oralara kadar cok egleniriz :D

@iskoc

soğuk ortamda küf kokusuna bayılırım daha soğuk hissetmemi sağlıyor :)
ama bakalım hayırlısı

burdakiler tepeden kar gibi yağıyordu valla. bencede cok güzel ortam oluyor. :D arşivime bir bakayım bulabilirsem resmini koyayım o binaların

Geri