Scudo Sports

Brooks seleye üzüm çekirdeği yağı

fadıl pala

Daimi Üye
Tepki
392
İsim
karahindiba2
Bisiklet
Diğer
brooks sele için gerekli olan kremin çok pahalı olması ve birazda benim üşengeçliğimden aktardan üzüm çekirdeği yağı alıp,seleye sürdüm işe yaradı sanırım,
krem dişında bir şey süren var mı,sele nasıl tepki veriyor ?
DSC_0064.jpg DSC_0065.jpg DSC_0066.jpg DSC_0067.jpg

Scudo
Selenin icine ve disina deri bakim kremi surerseniz daha saglikli olur diye düşünüyorum.

Ben badem yağı kullanıyordum, sadece üstten değil alt kısmından da sürmeniz gerekiyor. Sele istediğiniz şekli aldıktan sonra yağ sürme işini daha seyrek yapmanız gerekiyor.

Ayakkabıcılarda deri bakım kremleri var onlardan alıp uygulayabilirsin.

@clubber denediniz mi? doğal malzeme ile daha sağlıklı olmaz mı

Badem yağı, deri bakım kremi gibi seçenekler tecrübe edilmiş forumda, isterseniz onlardan birini siz de deneyimleyebilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam şayet daha önce bu yöntemi kullanan birilerinin deneyimine tanık değilsem tercih etmezdim üzüm çekirdeği yağını, çünkü ileri de vida/perçin yerlerinde çatlaklarla karşılaşabilir, selenin parçalanmasına sebep olabilirsiniz, saygılarımla.

@ÖmerMurat cevabınız için teşekkürler,bende bunu deneyimlemiş oldum,sonucu merak ile bekliyorum,sonuç iyi olmasa b17 titantuma geçiş yapacaz :)

@fadıl pala Hocam naptın sen cilt bakımı gibi olmuş :)

Badem yağı olur, parafin yağı olur, vazelin olur...Hiç bişey bulamazsan zeytinyağı bile olur...En önemlisi alttan yağlamak; üst yüzeyden çok çok az yağlayacağız...Unutmadan Decathlon da at eğer kremleri var @evren ünver onlardan kullanıyor o da olur ;)

Yeni ayakkabı bakım ürünleri ve badem yağının yanına üzüm çekirdeği yağını da ekleyebiliriz. Eğer standarttan şaşmaz ve denemezsek gelişemeyiz. Şahsen olumsuz bir sonuç meydana getireceğini düşünmüyorum .

• Beğen
Tepkiler: fadıl pala
@fadıl pala

Deri deridir. Ha sele derisi ha ayakkabı derisi.

Alttan yağlamak mı ? Cidden mi ?

Sade Vazelin eczaneden alıp kullanın. Vazelin bunun ( derinin ) ilacıdır.

Zeytin yağı olmaz:) onu salataya kullanın:)
Ayçiçek hiç olmaz, zamanla berbat kokar.

Geri