Scudo Sports

BROMPTON! Küçük Canavar.

Scudo
abi takipteyiz videoların herzamanki gibi çok kaliteli ve sağlam.herzaman arkandayız tam gaz :D

Güzel bir inceleme olmuş. Şahane bir tasarım harikası kesinlikle Bromptonlar :asik: Çok merak ettiğim ama hiç binemediğim bir bisiklet. Fiyatların biraz uçuk olması üzüyor beni :p

Bu tasarimin kopyalanip daha ucuza mal edilmesini bekliyoruz hehehe tabiki olmaz bu iş , elin ingilizi bu patenti asla satmaz :D

Çekirdek alip geliyorum.

Çekimlerde yer yer drone kullanılmış sanırım; videoya ayrı bir hava ve kalite kattığını söyleyebilirim.

Yalnız bisikleti anlatırken abartılı şekilde övmüşsünüz. İncelediğiniz ürünlere karşı biraz daha mesafeli durmanızı temenni ederim.

Güzel bir inceleme olmuş, ülkemize ilk geldiği dönemde yarım saat kadar denemiştim, katlayıp açmıştım, biraz sürmüştüm, lastik çapının daha ufak olması çok ilginç geliyor ilk başta.
Gerçekten modüler, ufak, kolay ancak fiyat / performans olarak bakarsak ülkemizde kaç adet satar uzun vadede göreceğiz.
Amaç toplu ulaşıma entegre olmak ve hızlı yol almak ise rakipleri fiyat / performans olarak pazarda daha şanslı.
Şahsen bu maliyet yerine ben Vitesse D8 alıp, Brompton parasını karbon bir yol bisikletine vermeyi daha mantıklı bulmuştum o dönemde.

güzel, pahalı ve halen yokuş performasını öğrenemediğim-şüpheyle karşıladığım bir alet....
kendi özelimde "halen trafik çilesini niye çekesiniz?" sorusuna cevabım: sabah arabaya 5 kişi bindiğimiz ve haftanın 5 çalışma gününün 4 de gün içine araziye gidip gelmek zorunda olduğum için....

BMW Bisikletleri konusunda o parayı o bisiklete vermek düpedüz aptallık, almam alanda tartışırım diyenler vardı.

O zaman bende aynısını Brompton için söylüyorum : Bu bisiklete bu kadar para vermek düpedüz aptallık.

@mehmetsunu
Yorumum bu ;
Bahsi geçen mersom bunun en az 6 da biri fiyata geldi bana
Ondan kellidir ki bu iltifatinizi 6 ÷ 1 oraninda kaale aliyorum sayin @mehmetsunu bey

Kaç para lan bi Brompton kaç paraa !!! Diye sordum ve biraz araştırdım Erdoğanlar bisiklet satıyormuş hazır Bromptonların en ucuzu 1461 euro : 4912 TL... Bir de kendiniz özel sipariş falan verirseniz bu rakam bayaa bir yükseliyor. O zaman Emel Sayın'dan ''Rüyalar Gerçek Olsa'' şarkısını öğrenci bedenime armağan ediyorum..

Videolarını gayet beğenerek izliyorum, tarz anlatım v.s. gayet hoş. Ancak benim de dikkatimi çeken her gelir seviyesine uygun modelleri var gibi bir cümle kurmuşsun. Fiyatlara baktım 5000 liralar civarında olunca, Türkiye şartlarında her bütçeye uygun modelden bahsetmek abesle iştigal olmuş. Bu vesile ile tebrik eder yeni videoları da bekleriz (son dönemde yeteri kadar video çekmediğin kanaatindeyim).

@Atıl Güven
Benden de sana bi destek bu gelsin :D

Geri